Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Če že na teku nisem prvi, bom pa vsaj prvi začel pisati poročilo z današnjega tekmovanja.

Vreme res super, še bolje, kot prejšnjič.

Tokrat malo večja zasedba TEKAŠKEGA FORUMA: vencelj, Matej712, Dule, RoKo, Kunc, Darcy, morda pa še kdo, ki ga še ne poznam.

Ponavadi v vseh svojih poročilih navajam razne številke, tokrat pa se bom na njih osredotočil še bolj.

Skratka, moja proga spet dolga 8 km (4 krogi po 2 km), travnata podlaga. Težko je sicer primerjati med sabo 2 različna teka, pa vseeno sem imel cilj, glede na prejšnji kros, da bi tekel vsaj 4:10 min./km, oziroma posamezni krog 8:20. Dejanska slika je bila takšna:
- 1. krog = 7:23
- 2. krog = 7:48
- 3. krog = 8:01
- 4. krog = 7:59
Končni čas torej 31 minut in 12 sekund, kar pomeni povprečni tempo na km 3:54 min./km.
Svoj časovni plan sem izpolnil in z njim zelo zadovoljen, da sem se spet spustil pod 4 minute na km, vendar pa je to v rezultatih še vedno pomenilo 8. mesto, tako kot prejšnjič.
Včasih sem mislil, da tečeš hitro, če tečeš pod 4 minute km, vendar očitno na teh primorskih tekih to še vedno predstavlja zadek kolone. Samo malo za primerjavo, 1. je tekel 26 minut in nekaj (točnih sekund ne vem), kar pomeni tempo 3:20 min./km ali še manj.

Kljub temu, da marsikdo misli, da se sekiram in obremenjujem z rezultati in se ubadam z drugimi namesto sam s sabo, moram povedati, da sem danes ZELO ZADOVOLJEN.
Uporabniški avatar
 vencelj
Tudi jaz sem, tako kot tae, z današnjo tekmo zelo zadovoljen. Spet je bila kategorija ml. veteranov najštevilčnejša (34 tekmovalcev), moj tek pa je zadostoval za 5. mesto (22:00 na 6000 m dolgi progi). Forumcev je bilo tokrat res nekaj več (tae-tovemu seznamu moram dodati vsaj še PeterM). Razmere za poletno tekaško opremo: dres s kratkimi rokavi in hlačkami.
Po tekmi pa še sprehod v lepem okolju Lipice (z mano je bila žena Romana), pa turistična vožnja po stari cesti do Logatca, čez Rovte v Žiri in skozi Poljansko dolino domov. Lep dan :D !
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
vencelj napisal/-a: Forumcev je bilo tokrat res nekaj več (tae-tovemu seznamu moram dodati vsaj še PeterM).

Sorry Peter, zdaj mi je pa kar malo nerodno, ker te nisem omenil :oops: Hvala tebi in Zrimšku za navijanje ob progi. Očitno je, da se sedaj res navidezno poznava, spregovorila pa še vedno nisva.
Uporabniški avatar
 Dule
Pozdrav
Tokratno nedeljo sem namesto na Kališče, kjer nimam konkurence (meni primerne seveda :lol: ) odpravil kompet s familijo na primorski konec, kjer smo preživeli lep nedeljski tekaški dan.
Primorci so zopet pokazali svojo poznano gostoljubnost (za nizko startnino oziroma brezplačno za mladino :clap: ) in dobre organizacijske sposobnosti (vse je potekalo gladko kot namazano :D ).
Taetovemu seznamu je potrebno dodati vsaj še ZZ-top familijo.

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 tae
Dule napisal/-a:Taetovemu seznamu je potrebno dodati vsaj še ZZ-top familijo.

Oni pa so pri meni še nepoznani. :D
tae napisal/-a:Včasih sem mislil, da tečeš hitro, če tečeš pod 4 minute km, vendar očitno na teh primorskih tekih to še vedno predstavlja zadek kolone. Samo malo za primerjavo, 1. je tekel 26 minut in nekaj (točnih sekund ne vem), kar pomeni tempo 3:20 min./km ali še manj.

Kljub temu, da marsikdo misli, da se sekiram in obremenjujem z rezultati in se ubadam z drugimi namesto sam s sabo, moram povedati, da sem danes ZELO ZADOVOLJEN.

MI PRIMORCI...... MI PRIMORCI....... (brez mene)
Uporabniški avatar
 RoKo
Tusi MojmirKovač je bil prisoten-propaganda za tek Povežimo soline
Uporabniški avatar
 matej712
Dobra družba, dobro vreme, dobra tekma. Zadovoljen z tako z doseženim časom, kot z uvrstitvijo.
Uporabniški avatar
 RoKo
Našel minutko za snidenje z tae, žal res samo minutko, pozabil preveri po rezultatih, če je bil tam vencelj. Mislim da je bil-se spoznava drugič. Lp do 28.02.
Poročila ne pišem, ker bi se samo ponavljal..... lepa proga,......suho, konkurenca da te kap itd-
Da se pohvalim, nisem zadnji..
Uporabniški avatar
 zz topka
Dule napisal/-a:Taetovemu seznamu je potrebno dodati vsaj še ZZ-top familijo.

Ja, ma kako niste videli kombajna, ki je gazil po travi? To sem bla prav jast. In za 5 km sem ponucala nič manj kot 27´10˝ in bila celo četrta od sedmih. Ma, oštja...
In ZZ Top je s časom 22´37˝tudi kmalu za Vencljem na osmem mestu.
In ta mala dva sta se tudi podila po pisti, Sindis za svoj prvi letošnji sploh tek druga, bogi Patrik pa je padel in v joku seveda prišel na repu v cilj.
Organizacija super, vsega v izobilju, prekrasen dan, narejenega nekaj za svojo dušo in kaj hočmo več...
Uporabniški avatar
 matej712
vencelj napisal/-a:Ja, Matej, imaš prav, ena tekma mi manjka...
lp, vencelj

enako tudi Tae - če bi se udeležil vsaj še enega krosa, bi bil na stopničkah v skupnem točkovanju. :wink:
Uporabniški avatar
 tae
matej712 napisal/-a:enako tudi Tae - če bi se udeležil vsaj še enega krosa, bi bil na stopničkah v skupnem točkovanju. :wink:

Kaj "čmo", pa mogoče drugo leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA