Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj,
kljub nekoliko kislemu vremenu, ki pa je vendarle zdržalo do konca prireditve, smo se danes dopoldne zbrali v velikem številu na že kar tradicionalnem Repkovem in pomladnem teku TF.

Na prizorišču je bilo polno tekačev, sprehajalcev in njihovih štirinožnih prijateljev. Kužki vseh pasem in velikosti, kratkodlaki in dolgodlaki so tekali sem ter tja. Celo en maček se je pripeljal na štart, bolje rečeno, so ga pripeljali v vozičku.

Slika

Organizacija, kot vedno, odlična.

Slika

Aleš je na prizorišče pripeljal "pravo mrcino"

Slika

Prireditelj je poskrbel tudi za stojnice, kjer se je dalo dobiti nekaj TF opreme, predvsem pa veliko različnih stvari za pse in njihove gospodarje.

Slika

Tokrat nisem tekel, so mi pa namenili vlogo usmerjevalca in fotografa. Je kar malo čuden občutek, ko samo gledaš in spodbujaš tekače, saj sem običajno tudi sam v tej vlogi.

Slika

Več o današnjem dogajanju pa najdete v priloženem FOTO albumu, kjer je zbranih preko 100 fotografij.

LP

MatjazV
 Xena
Super fotke, super tekači in tekačice, super pesjani in pesjanke, super dobra volja in razpoloženje in super izkupiček, saj ste nam pomagali zbrati malo več kot 1.300,oo Eur!!!

Vsem, tako organizatorjem s tega foruma in ostalim, ter vsem, ki ste prišli z namenom pomagati živalskim brezdomčkom, se v imenu društva REPEK iskreno zahvaljujem in vas že zdaj pozivam: se vidimo naslednje leto!

Hvala

Katarina Wallas
REPEK - Društvo za pomoč brezdomnim živalim

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA