Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

hojla vsem na to snežno soboto.

danes smo bili na Murovici :) 32 tekačev, 6 pohodnikov - popravite me, če sem slabo preštel - prireditelji, udeleženci proslave ob občinskem prazniku, ... super je bilo :!:

tek v snegu je bil pravi užitek, dobre volje je bilo obilo, končno sem dočakal Murovico. lani mi je služba preprečila udeležbo, zato sem zamenjal službo. in letos sem bil zraven.

čestitke vsem, ki ste se trudili z izvedbo - odlično je bilo!

prihodnje leto se spet vidimo. in seveda že prej ob prireditvah v Dolskem!

ps: v eni izmed tem se razvija debata o inflaciji startnin - za 5 € prispevka za udeležbo smo danes dobili brisačo, čaj na cilju na vrhu hriba, čaj, topel obrok in pijačo ob podelitvi, deležni smo bili zvrhane mere kulture in dobre volje, videli smo stare prijatelje, spoznali nove, ... kar v redu :)

aja, še en ps: Jernej - saj je bil to 6. tek, ne? na brisači piše drugače...
Uporabniški avatar
 rebolj
Ojla!

34 tekačev in 7 pohodnikov.
Tek je bil 6. po vrsti pa je prišlo do napake pri tisku.
Se je podjetje, ki je tiskalo napis, korektno odzvalo in niso zaračunali stroškov tiska.

Za tako nizko štartnino se je potrebno v prvi vrsti zahvaliti Občini Dol pri Ljubljani, ki je sofinancirala prireditev, za nagrade se je potrebno zahvaliti podjetju JUB, d.d, ki je podarilo svoje izdelke Jupol ter tiskarnama Hren ter Darma. Tudi Mesko d.o.o. nas pridno podpira. Vsa našteta podjetja nas vrsto let podpirajo tudi ob decembrski prireditvi in se jim tukaj iskreno zahvaljujem.

Za organizacijo prireditve pa smo poskrbeli člani ŠD Partizan Dolsko oz. "borci v naravi" ter Turistično društvo Dolsko ter ŠD Zagorica pri Dolskem.

Rezultati so na pripadujoči strani, tukaj pa je link na društveno stran.
Nazadnje spremenil rebolj, dne 23 Mar 2008, 10:30, skupaj popravljeno 2 krat.
 marjan
Tudi meni zelo odgovarjajo takile "vaški" teki, kjer je vse sproščeno in super. Teren je bil resnično težaven za superge, sem pa zelo dobro napravil, ko sem vzel palice. :D

Hvala in čestitke vsem organizatorje ter pozdrav danes bronastemu Boštjanu Pintar, ki pravi da nas pridno bere. :)

Marjan
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

luštna prireditev dobra družba in organizacija, odlična blatno snežna kopel prijazni domačini, topel čej sredi gmajne, skratka luštn se mamo :D

lep pozdrav in nasvidenje na Primožu Bojan
Uporabniški avatar
 Dule
Vsekakor vzorno organizirana prireditev, ki bi si zaslužila večjo udeležbo. Škoda da ni bilo lepšega vremena, bi bilo prav luštno posedet na sončku.
Proga je bila spolzka in blatna a glej ga zlomka domov sem prinesel čisto čiste superge :shock:

Kar številčna je bila zasedba forumovcev :P , skratka če bo bog dal se drugo leto vrnem spet :wink:
Uporabniški avatar
 AVI
...prvič na murovici....ampak ne zadnjič......vreme je bilo odlično :D , moram povedat da je prav užitek teči med snežinkami....blata je bilo kolikor si hotel....vendar se moram zahvatiti prodajalcu v TS na copovi, saj mi je včeraj odlično svetoval, tako da sem imel noge na suhem, oprijem pa odličen.......sedaj bi mogel še kje kakšna pljuča dobit, da bi šlo hitreje v klanec....heheheh.... :D ......vse cestitke organizatorjem :clap: ....na vrhu nas je čakal vroč čaj.....prireditev je odlično uspela.....klobasa, pa njam, njam......

...še enkrat čestitke....

LP :D
 aleksander
Včeraj sem se malo zamislil nad sabo,ko sem peljal skozi snežni metež iz Škofje loke proti Dolskem :wink: . Splačalo se je in upam ,da se vidimo naslednje leto...

LP Aleksander

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA