Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D no danes vas je bolj malo teklo, so pa zato tisti, ki so tekli, tekli super. Fotr postavil nov osebni rekord. Slike so v moji galeriji. :D :D :D
 Lučko
Tole sicer ni za temo Cooper, se je pa zadeva dogajala na Cooperju. Slike od Radencev in Šmarjeških t. (ki jih je slikala Tjaša) so va galeriji gregorb , nekaj slik pa na njegovem Web Shotu.
Uporabniški avatar
 mirc
Tokratni Cooper sva s Tanjo izpustila zaradi specialno namensko determiniranega treninga za tek na Bevke. Zaradi tako predpisanega treninga in nezdružljivosti z obveznostimi v službi sva morala vzeti večdnevni dopust.

Lp Tanja & Mirč
Nazadnje spremenil mirc, dne 20 Maj 2004, 23:58, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Danes smo na Cooperju ves čas nekoga čakali: najprej kdaj se bodo naložile slike na IPAQa za Stašo, kdaj se bomo dovolj ogreli, kdaj bomo začeli tečt, kdaj bomo šli pit, kdaj bo Lučko končno priklical hčero in ji rekel, da naj pride na Kodeljevo peš, kdaj bo prišel Tini na spregled, kdaj bo ura osem in bo prišla Vanja, kdaj bo prišla 5erca s telovadbe v Piramido, ...
No ja, očitno smo imeli kar potrpljenje in dobro pripravljenost. Veliko nas je izboljšalo rezultate-in obeti so še boljši, planov pa kar ne zmanjka. Ma sem prav zadovoljen z današnjim rezultatom in druženjem v izjemoma zelo segregirani družbi(ma se hecam).
Uporabniški avatar
 lojzeP
Hvala vsem za spodbudo ( se pozna na razultatu ), :laola in seveda Matjažu za ažurne fotke :cast1:

Problematika je bila tudi obdelane. Sicer v ožjem krogu ( Aleš, Tini ), je pa uspelo - ma ni da ni.
Piramida (p)ostaja naša postojanka
Menda so bile pogrešane ene tete, ki se prestavljajo za ŠIŠKARICE. Ali bi kdo vedel, kje se kaj držijo, da jih še kelnarce pogrešajo :shock: :shock:

2x LP
mirc napisal/-a:Tokratni Cooper sva s Tanjo izpustila zaradi specialno namensko determiniranega treninga za tek na Bevke. Zaradi tako predpisanega treninga in nezdružljivosti z obveznostimi v službi sva morala vzeti večdnevni dopust. Lp Tanja & Mirč

:D Uaaauuuu, tole mi je pa znano, je glih tko kot: zakon o nezdružljivosti opravljanja javne funkcije s pridobitno dejavnostjo :shock: :lol:. A se vidva Penka pa Kosa bojita hehehehe.... :wink:
Uporabniški avatar
 vanja
ales napisal/-a: kdaj bo ura osem in bo prišla Vanja,

Joj, joj, joj!

Se je zavleklo in je bila ura ze mnogo in pol sploh nisem prisla in upam, da sankcije ne bodo prehude, da ne bom dobila kaksne neopravicene ure, in da ni noben hud name.

Obljubim pa, da bom naslednjic toliko bolj intenzivno tam! :D
Uporabniški avatar
 Barb
Še ena izmed ŠIŠKARC(ki sicer ni bila na seznamu da pride) se opravičuje za svoj izostanek.
Sem pa res tam okrog enajstih zvečer rolala mimo Piramide,in če bi vedla,da ste tam,bi se oglasila.
Pa drugič.
Uporabniški avatar
 H2O
moj cooper se je končal s fejst fejst razbito pločevino na križišču poljanske ceste. če ste videli osebico v TF majčki, ki si slači in preoblači kar na cesti, ste videli H2O :? :? :? :? nekak nisem imala namena izkazovati pripadnost TF avtomehanikom :? :? :? :?
kasneje klicala sicer erota, da izvem, če ste še tam, pa mi žal ni znal povedati. :(
v nekaj pa sem 10000% prepričana. če bi se včeraj dokopala do slovana je nekaj gotovo, postavila bi absolutni rekord steze :wink: :? :? :?
morda bi morali zame pripraviti še eno boxarsko vrečo na cilju? :? :? :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA