Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Včeraj sem se prvič udeležil novomeškega teka, pa mi ni žal.Prejšna leta,so bile tudi nekaj krajše razdalje(lani ne več),pa se mi ni dalo voziti tako daleč za nekaj km.
Malo sem se bal, kako bo s parkiranjem, ker je ob delavnkih težko kje dobiti prazen prostor v bližini glavnega trga, včeraj pa je bilo kljub zapori dovolj prostih mest.
V sklopu prireditve so bile tudi "delavske športne igre",kjer so se ogrevali novomeški tekači, ostali pa smo le navijali.
Sledil je glavni tek v dolžini osmihkm, malo po novomeških ulicah, malo po portovaldskem gozdu in to smo ponovili dvakrat.
Organizatorji so v vrste tekačev povabili tudi našega najboljšega tekača na dolge proge, katerega smo vsi zaman lovili.
Za posladek pa so na koncu tekle še mlade štafete, res je bilo lepo gledati mlade tekače ,kako so se med seboj borili,dolenjska atletika ima perspektivo, saj resnično dobro delajo z mladimi.
Jaz sem tek vzel bolj kot testiranje sebe po poškodbi, no lahko bi bilo še slabše , ampak do trojk se bom že pobral.

Na srečelovu so člani TF pobrali kar nekaj nagrad, tudi Garmina je prejel
Cveto, ki je tekel za TF, za kar mu še enkrat čestitam.

Toliko na kratko moje videnje včerajšnih tekov!

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 garač
Novomeškega teka sem se udeležil prvič in sem še danes pod vtisi dobre organizacije in predvsem odlične družbe pred...med in po teku :clap: :toast:
Konkurenca je bila res močna...saj mi je sam Kejžar pri mojmu prihodu prvega kroga gledal v hrbet :shock: :lol:
Uporabniški avatar
 damajanty
Jaz sem bila tudi prvič...pa nekako mi ni uspelo ulovit Kejžarja :wink:, se je zgleda še manj namatral na sobotnem teku kot jaz.
Bilo je fajn
Uporabniški avatar
 TomazSimec
Tudi zame se je včeraj novomeški tek zgodil prvič.Kljub okrevanju po poškodbi kolena zadovoljen z rezultatom.Še bolj me veseli veliko število udeležencev že na prvem teku za dolenjski pokal.
Damajanty, hvala za družbo in lepo popoldne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA