Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 iverson
Dobro so ga žgali. Tud punce so ble dobre, samo škoda ker ni blo Paule Radcliffe zaradi prehlada.
Zanima me še če se hočeš udeležiti tega maratona, moraš biti izžreban tako tok v New Yorku?
Uporabniški avatar
 INOT
Hudo reklamo so delali tudi za šest Masajev, ki so tekli na tem maratonu. Kolikor sem lahko videl so imeli obuvala izrezana iz avtomobilskih ali motociklističnih pnevmatik. Na posnetkih so zatrjevali , da včasih pretečejo tudi po 100 in več milj.
To so ti junaki:
http://www.maasaimarathon.org/index.cfm ... e&pageID=3
Tudi njihove rezultate se da najti. Če je kdo pričakoval, da so tekli kakšne hude čase bo razočaran. Na cilj so prišli v bistvu skupaj z časi okrog 5h 24 min.
Uporabniški avatar
 mitjas
iverson napisal/-a:Dobro so ga žgali. Tud punce so ble dobre, samo škoda ker ni blo Paule Radcliffe zaradi prehlada.
Zanima me še če se hočeš udeležiti tega maratona, moraš biti izžreban tako tok v New Yorku?

Odgovor iz njihove domače strani:
This is a ballot entry system. Entry into the ballot does not guarantee entry into the marathon as there will be more applicants than entries available. You will be advised if you have been successful in securing an entry in the Flora London Marathon 2009 in early October 2008, when you will either receive one of two magazines – ‘Accepted’ or ‘Rejected’, or you log back in to this website.

Se pravi da te izžrebajo, če te :?

Pa še nekaj, na kar nisem(mo) navajeni:
IMPORTANT. Only use this online entry system if you are resident in the UK. Intending entrants from outside the UK should phone the overseas Entry Co-ordinator on 0161 703 8161 or write to: Paul Rimmer , Flora London Marathon 2009 Overseas Entry Co-ordinator, Sports Tours International, 91 Walkden Road, Walkden, Manchester M28 5DQ, United Kingdom.

Bo očitno kar treba zgleda kar poklicat ali pa pisat v Manchester...
Je pa ta maraton v mojem planu za naslednje leto 8)
 jamnikv
Pozdravljeni,

je mogoče ideja o slovenski kvoti prijav tukaj mogoča? Po mojem bi lahko nastopili družno. Včeraj sem tekel prvi maraton v življenju v Torinu in sem bil nad potekom zelo zadovoljen. Imeli smo sonce 15C z rahlim severnim vetrom in dokaj zahtevna trasa...

Se da mogoče na London lažje uvrstiti z časom?

Vsekakor sva 2 kandidata za naslednje leto v London!

Hvala za vse informacije!!
Uporabniški avatar
 mitjas
ero napisal/-a:hoj,

kaj pa 'paketne možnosti', kot v New Yorku? če se prijaviš prek agencije, ki ima 'zakupljeno' določeno število startnih mest...

Zgleda da je to edina možnost za tujce :? :shock:
Sports Tours International je pa ta agencija. Sem preko neta izpolnil neko povpraševanje, ko dobim odgovor pa javim.
Uporabniški avatar
 GTA
Če kdo pozna kakšen način, da se pride v London bi prosil, da ga sporoči pa se lahko odpravimo organizirano kot skupina. 3 leta se že trudimo pa vedno vsi zvisimo, saj je možnost menda zelo majna - kakšnih 12000 je od. cca 140000 izžrebanih iz bobna, ostalo pa so skupinske prijave preko agencij, ki je v Slo nimamo, razni dobrodelni programi itn. Tudi rezultat ti nič ne pomaga, če nisi UK resident.
Mal so Angleži z veliko a!
Uporabniški avatar
 mitjas
Med letošnjimi rezultati je le EN :shock: Slovenec :?
Uporabniški avatar
 iverson
Kakšna je pa udeležba na London maratonu? Koliko ljudi teče? Me kar vleče drugo leto... Samo če uspe.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Jaz se nekaj dogovarjam z domačini za prijavo in nastanitev. Sicer je pa še celo leto časa.

MatjazV
Uporabniški avatar
 klatez
No MatjazV, če boš kakšno varianto odkril, se tudi jaz priporočam.

PS: Lani sem jaz tudi izvisel... Letos pa se iz inata sploh nisem hotel prijavit...
Uporabniški avatar
 tae
vencelj ne vem sicer kje in kako si ti gledal oziroma iskal te rezultate, ampak na njihovi uradni strani izbereš kriterij država SLO, tekmovalci v finishu in to je to in dejansko vrže ven le enega. Po mojem je kakšna takšna finta, da so jih prijavljali pod Angleže. Tudi v Avstriji nas je bilo nekaj slovencev po njihovi evidenci avstrijcev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA