ZdravkoC napisal/-a:Si grem nos hladit, ker je ožgan od sonca 
Jaz pa nos, rame, lica, roke, stegna...

..lepo me je "zakurilo"

.
Kaj naj rečem.....lepa prireditev, zelo dosti TF obrazov in sonca

.
Sam se sicer nisem mislil udeležiti tega teka saj mi asfalt ne diši kaj preveč vendar sem štartal v spomin svoji sodelavki, ki je končala svojo rosno pot in mladost(Melita R.I.P. - ta tek je bil zate

).
Drugače pa sva z Sebi sklenila pakt, da skupaj odtečeva ta polmaraton in ga probava premagati vsaj pod 1:55. Šlo nama je zelo uredu, vendar kot je sama Sebi napisala, so jo matrale želodčne težave zato sva se nekje na 11tem kilometru ločila ker me je Sebi nagnala naprej

. Po obračališču na 12tem kilometru sem vztrajno vlekel za forumovcem TadejZ ki se mi je meter po meter skozi oddaljeval

, nekje v daljavi pa sem tudi videl silhueto od Semjula, ki pa se je v zadnjih 2 kilometrih zelo približala

, saj so mu malo ponagajali klanci, kateri pa so meni bili kar pisani na kožo

. Z finišem sem še uspel ujeti semjula na zadnjih 100 metrih ter ga prehiteti

. Za Tadeja ni bilo več ne moči in ne proge

. Čas kar soliden (za rekreativce

) 1:46:15 ter skupno 48mesto in 5 v kategoriji.
Rad bi še pohvalil našega forumovca dajiča kateri je raztural na celotni črti pa čeprav je na koncu bil 4 skupno ampak je pretekel progo v meni nepredstavljivih 1:14 in še nekaj

...bravo Severino

.
Brez starih đomb tega foruma pa itak da ne gre INOT je spet raztural(pubec resno misli glede stave

)....hvala MiroR za pogostitev, predvsem pa hvala ZdravkuC za prevoz, ter kasneje pri njem še za pogostitev čeprav večino zahvale gre njegovi ženi saj je ona skuhala testenine in ne on

...vseeno hvala lepa

.
PS: Seveda gre posebna pohvala naši Sebi, ki je osvojila 3 mesto v kategoriji

.
Smeh je pol zdravja....druga polovica je Tek:)