Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Pa je za nami še en sončen dan.
Kar nekaj TF asov je stalo na stopničkah.
:clap:
Bom kasneje kakšno fotko pripopal.
Si grem nos hladit, ker je ožgan od sonca :D

Slika
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 20 Apr 2008, 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sebi
Sem čakala, da nekdo odpre temo...

Super tek, super organizacija! Super družba - zahvala gre predvsem 50 Centu, JFK in Semjulu. Fantje, super ste! :heart
Na žalost so mi prebavne težava en malo ponagajale :cenz:. Ampak me je na srečo rešila Klopotčeva žena, ki ji bom za vedno hvaležna za tisti paket robčkov
:cmok:
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a:Si grem nos hladit, ker je ožgan od sonca :D

Jaz pa nos, rame, lica, roke, stegna... :rol: ..lepo me je "zakurilo" :lol: .

Kaj naj rečem.....lepa prireditev, zelo dosti TF obrazov in sonca :) .
Sam se sicer nisem mislil udeležiti tega teka saj mi asfalt ne diši kaj preveč vendar sem štartal v spomin svoji sodelavki, ki je končala svojo rosno pot in mladost(Melita R.I.P. - ta tek je bil zate :heart ).
Drugače pa sva z Sebi sklenila pakt, da skupaj odtečeva ta polmaraton in ga probava premagati vsaj pod 1:55. Šlo nama je zelo uredu, vendar kot je sama Sebi napisala, so jo matrale želodčne težave zato sva se nekje na 11tem kilometru ločila ker me je Sebi nagnala naprej :) . Po obračališču na 12tem kilometru sem vztrajno vlekel za forumovcem TadejZ ki se mi je meter po meter skozi oddaljeval :wink: , nekje v daljavi pa sem tudi videl silhueto od Semjula, ki pa se je v zadnjih 2 kilometrih zelo približala :shock: , saj so mu malo ponagajali klanci, kateri pa so meni bili kar pisani na kožo :) . Z finišem sem še uspel ujeti semjula na zadnjih 100 metrih ter ga prehiteti :juhuhu: . Za Tadeja ni bilo več ne moči in ne proge :wink:. Čas kar soliden (za rekreativce :) ) 1:46:15 ter skupno 48mesto in 5 v kategoriji.
Rad bi še pohvalil našega forumovca dajiča kateri je raztural na celotni črti pa čeprav je na koncu bil 4 skupno ampak je pretekel progo v meni nepredstavljivih 1:14 in še nekaj :clap: :cast: ...bravo Severino :clap: .

Brez starih đomb tega foruma pa itak da ne gre INOT je spet raztural(pubec resno misli glede stave :lol: )....hvala MiroR za pogostitev, predvsem pa hvala ZdravkuC za prevoz, ter kasneje pri njem še za pogostitev čeprav večino zahvale gre njegovi ženi saj je ona skuhala testenine in ne on :rol: :rol: ...vseeno hvala lepa :heart .
PS: Seveda gre posebna pohvala naši Sebi, ki je osvojila 3 mesto v kategoriji :clap: :clap: .
Nazadnje spremenil 50cent, dne 21 Apr 2008, 07:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Evo

Slika

Naša Simona po TF SiOb je na vrhu stopničk, pa še intervju je fasala
Mojca ali Iwca je ponovno blestela
Sebastjana po TF Sebi na stopnički
Severino ali Dajič je bil najhitrejši od navedenih
Mario ali Marul na stopnički
Dexi27, Inot, MiroR, IvanČ … so ftrgali ketno
Semjul, 50cent, zeko, … odlični
Jegart na stopničkah, odlično
JFK se je nekje skril ?
Izrecno pa moram pohvalit Voglarja, ki se vrača na atletske steze
Na zgornji fotki sta pa še Klopotec in Maraton95

Poiščite vse skupaj na fotografijah

Link:
:arrow: http://good-times.webshots.com/album/563163469zMkUOr
Uporabniški avatar
 klatez
Uf, kakšna konkurenca...

Še sreča, da nisem imel časa... :wink:
Uporabniški avatar
 dexi27
Ormož 2ič zapored sem se udeležil tega teka, pa 2ič zapored je žgalo sonce ko ... in danes sem :oops: ko rak.
Družba pa vrhunska, da se o konkurenci ne menimo. :TF) pa se je zopet dobro odrezal, posebej pa :cast: Severinotu za dosežen rezultat, še s kolesom bi ga težko dohajal.

Ja klanci pa so, ampak mene pa bolj zanima kak lahko veter obakrat piha v prsa to pa res ne vem :shock:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ja čestitke kar vsem po vrsti, resnično ste vrhunska ekipa. Se kar sprašujem kaj bi mi zenovci sploh delali tam :D
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
No da še jaz malo pokomentiram. Ja res je bila lepa nedelja. Srečal stare mačke s TF-ja in jih prijetno spodbujal pri "obratu" na 10 km. Nekaj časa sem sledil Inotu na 200 m potem pa smo se dodobra razpršili.
Upam da bo takih nedelj to leto še več ;)
 dajič
Hvala vsem za čestitke, pohvale pa si zaslužimo vsi udeleženci teka. Bilo je vsega, super organizacija, super tekmovalci in super vroče vreme.Kajti brez vseh nas tekačev, organizatorjev, ne bi bilo tako super kot je bilo, smo se vsi malo potrudili in je izpadlo vrhunsko.

Pa še žalostna zadeva , lepo od 50 centa, da je posvetil ta tek najini sodelavki in mislim da je prav da se pridružim (hvala za vse Melita).
Uporabniški avatar
 marathon95
Sebi napisal/-a:.....Na žalost so mi prebavne težava en malo ponagajale...

A ja mislil da ti trebaju za nos na 18-19 km
Uporabniški avatar
 Sebi
Jaz sem bila pa pametno tiho hehehe :D
Uporabniški avatar
 marathon95
Sebi napisal/-a:Jaz sem bila pa pametno tiho hehehe :D

glavno da si preživela i medalju osvojila :wink:
 Alek
Dajič kapo dol, si pravi norec. Ne predstavljam si kje bi bil, če bi začel trenirat pred cca. 10-15 leti. Mogoče svetovni prvak oz. v sami špici.

In hvala za prevoz.

Pa bravo tudi vsi ostali. Je bilo res fino.
 dajič
Tudi ti Alek nisi od muh. Če dosežeš rezultat, ki si ga želiš pred tekom je to to. Boš videl mi boš čez eno leto za vrat dihal ali pa že prej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA