- 20 Apr 2008, 21:53
Evo nas nazaj z balkanskega potepa. Z mano sta bila Tini, Lojze in moj kolega. Vsi smo uživali v hitrem potovanju z "bobrmafijamobilom", potepanju po centru sploh večerni promenadi, da o balkansko nezdravi hrani ne govorim, kaj šele o pitju
Domačini prijazni in nič kaj nadležni. Nobenih problemov nismo imeli.
Aja ups, kako je bilo s tekom?
Jaz sem zabluzil v drugi tretjini polmaratona. Z veliko hoje v zadnjih kilometrih sem se le privlekel v cilj z časom 1:36.
Vsaka šola nekaj košta.
Na drugem km nas je opral dež, nato je pihalo, v novem beogradu je žgalo sonce, skratka vse smo doživeli. Postojanke še vedno napolnjene samo z vodo in nič drugih dobrin. Ostala organizacija v redu, podobno kot lani. Le nova cena za tujce 30€ je preveč bolana provokacija. Važno da nisem odstopil in važno da sem vsaj jaz ponosno nosil TF slo majico
Drugo leto gremo spet

Aja ups, kako je bilo s tekom?

Na drugem km nas je opral dež, nato je pihalo, v novem beogradu je žgalo sonce, skratka vse smo doživeli. Postojanke še vedno napolnjene samo z vodo in nič drugih dobrin. Ostala organizacija v redu, podobno kot lani. Le nova cena za tujce 30€ je preveč bolana provokacija. Važno da nisem odstopil in važno da sem vsaj jaz ponosno nosil TF slo majico

Drugo leto gremo spet