- 22 Maj 2004, 22:00
Tako smo odtekli tudi 33. tek v Hotedrščici,v res prekrasnem sončnem vremenu
,ma saj se hecam,že ob prihodu je lepo zalivalo ,tako,da je prav prišel tudi kak dežnik,seveda le do starta.Vendar sam nisem mogel verjeti,da mi je proga v dežju delovala lažja kot prejšna leta,tako,da sem brez težav pritekel do tretjega mesta v kategoriji,kar se pri meni zgodi le vsakih par let
,sam moram še pogledat v uradnih rezultatih,če nismo bili samo trije v kategoriji
.
Čeprav je celotno tekmo deževalo,da ne rečem lilo je imelo to vseeno svoj čar in sploh ne morem reči,da nisem bil zadovoljen,saj ne more biti vedno vse sončno in ravno
.TF smo bili bolj redki,saj marsikaterega spregledaš,ker smo bili oblečeni bolj za december kot pa maj
.
Glede na razmere bi težko našel kakšno utemeljeno kritiko saj organizator ni kriv če na TV ne znajo vreme zrihtat...

Čeprav je celotno tekmo deževalo,da ne rečem lilo je imelo to vseeno svoj čar in sploh ne morem reči,da nisem bil zadovoljen,saj ne more biti vedno vse sončno in ravno

Glede na razmere bi težko našel kakšno utemeljeno kritiko saj organizator ni kriv če na TV ne znajo vreme zrihtat...