Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

aleksander
Tako smo odtekli tudi 33. tek v Hotedrščici,v res prekrasnem sončnem vremenu :twisted: :twisted: ,ma saj se hecam,že ob prihodu je lepo zalivalo ,tako,da je prav prišel tudi kak dežnik,seveda le do starta.Vendar sam nisem mogel verjeti,da mi je proga v dežju delovala lažja kot prejšna leta,tako,da sem brez težav pritekel do tretjega mesta v kategoriji,kar se pri meni zgodi le vsakih par let :wink: ,sam moram še pogledat v uradnih rezultatih,če nismo bili samo trije v kategoriji :oops: :oops: .
Čeprav je celotno tekmo deževalo,da ne rečem lilo je imelo to vseeno svoj čar in sploh ne morem reči,da nisem bil zadovoljen,saj ne more biti vedno vse sončno in ravno :twisted: .TF smo bili bolj redki,saj marsikaterega spregledaš,ker smo bili oblečeni bolj za december kot pa maj :wink: .
Glede na razmere bi težko našel kakšno utemeljeno kritiko saj organizator ni kriv če na TV ne znajo vreme zrihtat...
Uporabniški avatar
 Dule
aleksander napisal/-a:Tako smo odtekli tudi 33. tek v Hotedrščici,v res prekrasnem sončnem vremenu :twisted: :twisted: ,ma saj se hecam,že ob prihodu je lepo zalivalo ,tako,da je prav prišel tudi kak dežnik,seveda le do starta.Vendar sam nisem mogel verjeti,da mi je proga v dežju delovala lažja kot prejšna leta,tako,da sem brez težav pritekel do tretjega mesta v kategoriji,kar se pri meni zgodi le vsakih par let :wink: ,sam moram še pogledat v uradnih rezultatih,če nismo bili samo trije v kategoriji :oops: :oops: .
Čeprav je celotno tekmo deževalo,da ne rečem lilo je imelo to vseeno svoj čar in sploh ne morem reči,da nisem bil zadovoljen,saj ne more biti vedno vse sončno in ravno :twisted: .TF smo bili bolj redki,saj marsikaterega spregledaš,ker smo bili oblečeni bolj za december kot pa maj :wink: .
Glede na razmere bi težko našel kakšno utemeljeno kritiko saj organizator ni kriv če na TV ne znajo vreme zrihtat...

Aleksander, moje čestitke za mokro tretje mesto :wink: . Se spomnim svojih treh kolajn: ali je bilo ekstremno vroče(nad 30stopinj) ali pa je zelo deževalo, tako da ni bilo konkurence :lol: . Vendar kdor je dober je dober tudi v ekstremnih pogojih , kajne :P .
Uporabniški avatar
 bojanu
Čestitke :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA