- 27 Apr 2008, 14:42
Kljub temu, da je zadeva v domačem kraju, sem se letos prvič udeležil tega teka. Vreme super sončno. V notranjosti gozda je bilo sicer še nekaj blata, a ni panike, saj sem imel obute terenske superge. Vseh udeležencev niti ni bilo preveč veliko, očitno pa so bili tisti, ki so bili kar hudi (denarne nagrade privabijo najboljše).
Na tek sem šel brez časovnih pričakovanj glede na to, da proge nisem poznal. Štart takoj malo gor, potem pa stalno malo gor malo dol po gozdu. En klanc na sredini se pa kar vleče. Tekli smo 2 kroga po 5 km. Po prvem krogu 22 minut in na koncu 46, kar ni ravno hvalevreden čas, vseeno pa zadovoljen zaradi dveh razlogov:
1. premagal sem Olsona, ki je gorski tekač in je to veliko bolj njegov teren, kot moj
2. premagal sem koprskega kolega Bojana, kateri me je prehitel v finišu na ljubljanskem maratonu
Medalje so osvojili naslednji člani Tekaškega foruma:
- S625X (to je že itak klasika
)
- AinE
- Sončka
- Kristy
- Olson
Vsem iskreno čestitam
Na tek sem šel brez časovnih pričakovanj glede na to, da proge nisem poznal. Štart takoj malo gor, potem pa stalno malo gor malo dol po gozdu. En klanc na sredini se pa kar vleče. Tekli smo 2 kroga po 5 km. Po prvem krogu 22 minut in na koncu 46, kar ni ravno hvalevreden čas, vseeno pa zadovoljen zaradi dveh razlogov:
1. premagal sem Olsona, ki je gorski tekač in je to veliko bolj njegov teren, kot moj
2. premagal sem koprskega kolega Bojana, kateri me je prehitel v finišu na ljubljanskem maratonu
Medalje so osvojili naslednji člani Tekaškega foruma:
- S625X (to je že itak klasika

- AinE
- Sončka
- Kristy
- Olson
Vsem iskreno čestitam