Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tako,tudi enajsti tek je za nami.
Zbralo se nas je kar nekaj tekačev,nekaj celo s TF, tudi otrok je bilo nekaj , ki so prišli izkazat zaupanje svojim staršem in starim staršem.
Vsi so bili zadovoljni z "novo progo",mogoče zato, ker je bila speljana tudi ob Savi,ki sedaj teče po naši občini čista.
Vreme je bilo zelo lepo , tako za tek, kot za sprehod,tisti ,ki teka niso zmogli so ga pač prehodili - lahko tudi z muziko, saj sta pot prehodila tudi harmonikar in kitarist.
Letos sta prireditev popestrila tudi "muskontarja",nekaj se jih je tudi ogrevalo s plesom in pesmijo- vse je bilo zelo lepo spontano.Rabimo več takih tekov.
Še zahvala društvu Krma Jesenice in LAS-u Kranjska gora, ki sta tudi finančno pomagala pri nabavi majic in okrepčil,ter Erotu, ki je pobral označevalne trakove.
Hvala tudi Zavodu za šport Jesenice, ki je poskrbel za medalje.
Startnina, ki je ostala,je za boljše delovanje društva Krma.
Toliko jaz!
Lp
Miro

Ps: S Pio sva potem naredila še iztek proti Martuljku,vračal pa sem se sam.
.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Danes je bilo vreme kot naročeno za tek zaupanja v čudoviti naravi. Danes sem bil usmerjevalec na progi. Kar fino je bilo, ko tako gledaš utrujene obraze in govoriš; bravo, gremo, samo še malo do konca :lol: :lol: .
Meni je bilo luštno, nevem kako je bilo tekačem :wink: . Eni so se kar veselo sprehodili do konca, dva sta imela koncert na progi :wink: ..... Z mano so bili tudi moja žena, sinček, oče.
Po teku sva klepetala z erom - tf , posebno sem si zapomnil pogovora, da bi odtekli nočnih 40km po Lj. Ne bi bilo slabo :o . Bo Ero pravočasno sporoču........
No, da ne pozabimo staro legendo fotra, ki sta z erom veselo odtekla ta krog zaupanja ob prijetnem klepetu .........
Skratka, bilo je veselo, muzike, klepeta,... Pa čestitke vsem, ki ste dobili žlahtno kovino :).
Se vidimo zopet na tem teku, seveda kot usmerjevalec proge :lol: :lol: .

Lp
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

take prireditve so mi najbolj všeč - v ospredju je dobra volja in dober namen :D

Hvala Miru in vsem, ki se vsa ta leta trudijo s Tekom zaupanja.

S Fotrom sva res odtekla en pogovorni krog po zelo lepi progi:

Slika
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Še par slikic: http://album.email.si/album/19279
Prepozno sem dobil fotoaparat , da bi vse poslikal, zato sem dal samo par slikic :oops: :oops: . Upam, da bo kdo drug nalozil slike stega teka, ker je bilo dosti fotoaparatov :lol: :lol: :lol: .

Lp
Uporabniški avatar
 še1PR
Tale tek res ni kar tako! :laola miro bravo za organizacijo!

Nekaj mojih fotk
in malo daljše poročilo...
Uporabniški avatar
 miro
Alja, lepo si to napisala!
Sedaj pa te bom povabil še na "zgornjesavski" rekreativni triatlon,katerega idejni očka sem tudi jaz.
Obljubljam ti, da bom kolesaril s tabo, tako, da se ne boš izgubil po pobočjih Mežakle. Tek je pa tako po kranjskogorski desetki.
Boš videla luštna zadevca, pa še kar nekaj jih bo iz TF, ki bodo prvič preiskusili svoje sposobnosti.

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 še1PR
miro napisal/-a:...Sedaj pa te bom povabil še na "zgornjesavski" rekreativni triatlon...
kdaj je to, da označim na koledar? :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 miro
V koledarju je označen 23.8.
Upam, da se res vidimo- tudi tjaša te bo vesela!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 še1PR
miro napisal/-a:V koledarju je označen 23.8.
:cry: S počitnic se vračam šele 24.8. ... Tudi kranjskogorsko desetko bom zamudila... :(
Tjašo sem pa na trojkah zgrešila, ampak se gotovo kaj srečamo! :)
Uporabniški avatar
 miro
Škoda :?
Mogoče pa drugo leto?
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA