Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj!
V Grčiji smo med 480 tekmovalci tudi trije Slovenci osvojili Olimp - njihovo sveto goro.
Pri 35°C smo od morja napadli strmino in se po 22 km na višini 2700m po drugi poti vrnili k morju - skupna dolžina cca 44 km, 3200m dviga in malo manj spusta.
Same pohvale organizaciji - več kot super!!! :cast:
Uvrstili smo se različno (nekateri smo si še kaj ogledali :wink: )

5. Toni Vencelj 5:21:38
47. Iztok Boltez 6:43:50
272. Marjan Rekar 8:51:46

veliko na: uradni strani organizarorja

Začetek je po asfaltu, nato pa je planinska pot: steza, trava, skale, spust je pa zelo podoben stezi od Cojzove koče do spodnje postaje žičice (nekajkrat pomnoženo).
Zelo dobro!

LP Marjan
 Jožko
Bravo fantje!
Marjan a si mel ta plavo marelo s sabo, da te ni preveč ožgalo Grško sonce. :D Še enkrat čestitke. Jožko
Uporabniški avatar
 firbec
Jožko napisal/-a:Marjan a si mel ta plavo marelo s sabo, da te ni preveč ožgalo Grško sonce. :D

V rokah sem imel palice, zato marele nisem mogel držat, na glavi pa kapo "Tekaški forum s predpasnikom na vratu" :lol:
Kapa deluje!
Uporabniški avatar
 jan_jan
Bravo fantje :clap: :clap: :clap: čestitke vsem. A je na skoraj 3000m kaj hladneje, ali tudi tako pripeka?
Lp jan_jan
Uporabniški avatar
 ero
fantje bravo :!: :!: :!:

komaj čakam poročila v živo

ja, kapca pa deluje. spet preizkušeno na hoji po E6 od Grosupljega do Sviščakov. 110 kilometrov z zaveso na glavi :)

da ne bom preveč smetil - Olimp je osvojen :D
Uporabniški avatar
 Radolca
take kapce, kukr da z zaveso, sem prvič uporabljal cca 20 let nazaj, ko sem Ivana Lendla visdel igrati s tako kapco in se mi je zdela zelo dobra stvar. Pa sem dal sosedovi šivilji zašit tole in je bilo to toSlika
zdaj pa tega ne uporabljam več, ker ni potrebe za take dosežke da bi bil tri ure na soncu
Drugače pa, klanjam se vam :cast1:
Uporabniški avatar
 T1
Iskrene čestitke vsem! V takih razmerah, khm ...
Samo nekaj mi ni jasno, firbec, kdaj si sploh treniral, ker si bil skoraj ves čas na Kališču? A ti to kar malo po spominu :lol: ?

LPT1
Uporabniški avatar
 firbec
T1 napisal/-a:Iskrene čestitke vsem! V takih razmerah, khm ...
Samo nekaj mi ni jasno, firbec, kdaj si sploh treniral, ker si bil skoraj ves čas na Kališču? A ti to kar malo po spominu

Hvala!
Izgleda, da sem naravni talent hahahahaha :roll: !
Za mene je bil največji problem prvih 5 km asfalta do hriba. :wink:
Sem že mislil zavit v bokse.
LP
Uporabniški avatar
 50cent
Fantje zakon ste :clap: . Vidim, da profil proge tudi ni med lažjimi zato je osvojitev Olimpa še toliko slajša :) .
Čestitke vsem še enkrat :clap: .

Lp :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA