Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Najprej najvažnejši podatek:
Staša druga v absolutni konkurenci in v svoji kategoriji!! :D :D Čestitamo!
Forumci prisotni trije: :shock: Staša, Fotr in Košir (žal ne vem kako mu je ime), ki sicer ni vpisani član TF, ampak vedno teče za forum in ima tudi majico TF. :D
Uvrstitev ostalih dveh: Košir osmi, Fotr deveti v svoji kategoriji :D
Vreme lepo, :D na organizacijo ni pripomb, :D za malico klobasa, :D Visoški dvorec enkraten, :shock: kozolec pod katerim smo počivali po tekmi kolosalen.:shock:
Še ni konec: Vsi trije iz TF smo prejeli nagrade, :D Staši bo prav pristojala v novem stanovanju. :D

Zdaj pa opis teka. Staša pridrvi izza ovinka, :evil: da sem mislil, da je potegnil veter. Košir je rekel: "U mater jo gre, rezultat bo pod 10 minut!" Suvereno je pritekla v cilj, zasedla drugo mesto, preoblekla majico in se neuradno priključila nama s Koširjem na 5,7 km. :shock: Košir je kmalu potegnil naprej, Staša pa je vztrajala ob meni, mi dajala pogum, narekovala zame kar hiter tempo, še bolj me je priganjala kot Miro na zadnjem kilometru. :evil: Bila mi je obenem zajček, trener, tehnični vodja, navijačka, motivacija, ker je tekla ves čas nekaj korakov pred mano, tako da sem samo zaradi nje imel za kakih 30 udarcev hitrejši srčni utrip. :D Poleg tega je še vzpodbujala gledalce ob progi naj navijajo zame, mimogrede odtrgala marjetico in mi jo dala, ker marjetica pomeni trdovratnost, da bi vztrajal do konca teka. :evil: Pri meni nima samo plusa, ampak ima krat ali celo kvadrat ali še višjo potenco. :shock: Sam sem se hotel malo šaliti in sem redarje spraševal, če vedo za kakšno bližnjico, kajti Stašin tempo je bil zame peklenski, a ob vsaki želji po bližnjici se je trasa dvignila pokonci in treba je bilo teči v breg. :? No, saj ni bilo hudega vzpona, proga je bila kar prijazna. Ampak sto metrov pred ciljem je Staša zašprintala, me za nekaj deset metrov prehitela in na cilju navijala zame kot najognevitejša navijačica. :D Staša je bila res enkratna in ne zasluži samo srebrne medalje za uvrstitev, :D ampak tudi zlato za bodrenje, :D smaragdni prstan za solidarnost :shock: in lovorjev venec za požrtvovalnost, :D motivacijo in dobro razpoloženje :D ter diamantni diadem za prijateljstvo. :D
Kot me je proga vedno kaznovala, kot je ugotovila Staša, da se je vzpela, če sem pregrešno spraševal za bližnjice, :? sem se še enkrat pregrešil, ko sem pojedel klobaso, :cry: ki nikakor ne spada v shujševalno dieto. Kazen je takoj sledila, zlomil sem zob. :cry: Pa tako sem se narihtal, da bi pri Staši šarmiral, potem pa sem škrbast sedel ob njej. :cry: Ampak jo k sreči ni nič motilo, ker je Staša enkratna in fejst punca. :D Bilo pa je toliko tekmovalcev z imenom Simon, da se je vedelo, da venomer misli nanjo. :D :D
Staša, danes si bila kraljica!
Hvala ti za vse! :D :D
No, potem smo pa šli domov!
 Lučko
:D :D :D Ejjjjj super Staša :cast1: , tudi ti Fotr lezeš po lestvici navzgor :cast1: . Vsem iskrene čestitke :clap:
Uporabniški avatar
 Filipid
Tudi jaz se pridružujem čestitkam :D . Bravo Staša :cast1: , le tako naprej :D .

O joj, Fotr! :oops: :oops:

Tegale pa nisem pričakovala. Ampak PRINC si bil ti, ki si me pripravil, da sem se spravila od doma!!!

To, da sem šla po svojem teku tekat še s tabo, je pa kriv napovedovalec, ki je po našem (2,5 km teku) rekel: "No, in sedaj, kako bi rekel, končno tisti TA PRAVI tek, moški na 5,7 km...". Pa seveda dejstvo, da bi bila sama pol ure... :?

Sicer sem se med tekom spomnila še na mojo najstniško zaljubljenost v enega fanta iz te vasi, kjer smo tekli, ki se kljub petim klicem in vabilu na ples, disko, kino, pijačo... ni vdal. Vedno je našel izgovor. To frustracijo sem zaupala po desetih letih fotru in koširju, ki sta se smejala.

Pa še nekaj sva s fotrom ugotovila, da naju povezuje - njegovi penzionerski in moji pripravniški dohodki ter NElastništvo (a želja) po enem digitalcu, da bi ovekovečila tale tek. Ampak na srečo sta mimo prišla moja kolega iz faksa, ki sta bila na nedeljske izletu, in fotr je zrihtal, da sta naju slikala. Bosta poslala fotke naju s fotrom in medlajo, kjer sva tudi midva s fotrom, kako tečeva.

S fotrom sva se še zmenila, da bo v Grosupljem ŽUR :P in naslednji dan še post festum žur v Logatcu.

Res je bilo luštno!!!

Aja, bilo je še žrebanje in domov sem prinesla električni ožemalnik za limone in pomaranče. Ful kul. :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Spet vidim, da me eni dražite takole.
Sem bil že precej čez 80 % da grem , pol sem se pa premislil, in vidim veliko zamudil.
Kako je že rekel zadnjič Iztok Mlakar - ni ga uspeha brez pokore. Pa drugič :--( :--( več sreče pri izbiri tekme oz. počitka.

2x LP
Pozdrav!

Fotr napisal/-a:.... Staša, danes si bila kraljica!Hvala ti za vse! :D :D No, potem smo pa šli domov!

Čestitam vsem trem. :cast1: :clap:

lp, oranzni slon

p.s.: Grem jaz kar malo dekco raztegnit v smeri proti Visokem in ostalim prireditvam, kjer so nastopili tekači TF, pa malo vadit :cast1: . :)
 dpop
Kraljici "Stašaji Forumskajski" cestitke....
tko fejst pa tko hitra... ocitno je bil Bog tistega dne dooobre volje

Aha... pa se en nasvet... kraljica bi lahko doma kralju malo
zatezila da bi ji kot nagrado kaksnega Canon-čka kupil...
mislim... to pa ne gre... kraljica se okiti s srebrom pa nima
da bi se ovekovecila... to pa tut, no

LP Darko

P.S. pa a je kaksen tek v sloveniji da TF ne dobi medalje
to je ze takoooooooo monotono :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Slika

Košir je že odšel, ko sva s Stašo našla fotografa, da naju je ovekovečil pod Kalanovim kozolcem skupaj s Stašino kolajno in najinimi nagradami. Moja nagrada je na glavi, Stašina pa na mizi.

Slika

Stašina srebrna kolajna, ki je narejena posebej za njen tek. Na kolajni sva s Stašo vkovana v srebro točno tako, kot se je dogajalo. Dobro je vidno, da je Staša nekaj korakov pred mano in teče kot metuljček cekinček čez zelene trate okoli poljan, kjer se je dogajalo Cvetje v jeseni in kjer je coprala Agata Schwarzkobler. Fotr za njo zasopljen kot kovaški meh v kovačnici ob Sori, ampak zadovoljen, ker ima tako motivacijo, kajti Stašino telesce v gibanju je motivacija, ki jo Sigma 1600 komaj prenese ali pa jo zaradi prepogostega srčnega utripa lahko raznese. Hvala Stašinima kolegoma za drugo ovekovečenje najinega teka na fotografiji.
Staši pa seveda še enkrat kličem: Bila si prava spiritus agens in deus ex machina teka v Visokem. Če bi Ivan Tavčar to videl, bi zagotovo dobili nov roman. Naslova pa še ne vem.
Fotr napisal/-a:Bilo pa je toliko tekmovalcev z imenom Simon, da se je vedelo, da venomer misli nanjo. :D :D
Staša, danes si bila kraljica!
Hvala ti za vse! :D :D

Vse lepo in prav in čestitke vsem trem za dosežek!! AMPAK: manager ni prav preveč zadovoljen z ožemalnikom limon!! ni pokril potnih stroškov Logatec - Visoko - Logatec, tako da smo na pozitivni nuli!! ne vem;? bomo videli v bodoče 8)
 Odzadnjak
SimON napisal/-a:Vse lepo in prav in čestitke vsem trem za dosežek!! AMPAK: manager ni prav preveč zadovoljen z ožemalnikom limon!! ni pokril potnih stroškov Logatec - Visoko - Logatec, tako da smo na pozitivni nuli!! ne vem;? bomo videli v bodoče 8)

Don't worry manager, tistga audija tam zadaj s prikolico za ožemalnik limon sta ti pa kar zamolčala... :D :D
SimON napisal/-a:...Vse lepo in prav in čestitke vsem trem za dosežek!! AMPAK: manager ni prav preveč zadovoljen z ožemalnikom limon!! ni pokril potnih stroškov Logatec - Visoko - Logatec, tako da smo na pozitivni nuli!! ne vem;? bomo videli v bodoče 8)

Kaj pa srebrna kolajna, kar nekaj dekagramov srebra je notri? :shock: :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA