Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Bernie
OJ!!!!

Kako se vam je zdelo, kako vam je šlo?
Meni osebno mnogo bolje, kot lani, sem pa imela občutek, da je bilo lani vseeno bolj luštno.
Malo mi je bilo žal, da se ni meril čas, pa tudi po teku je bilo hitro vsega konec.
Drugače pa naša ekipa Radost nas je štela 24 tekačev in smo si naredili lep dan.
LP Bernie
Uporabniški avatar
 ZDENKA
Živjo. Tudi jaz sem se letos udeležila tega teka. Prvič sem tekla na DM teku , včeraj okoli jezera,... ne vem, kar nekam me je zasvojil... :D
Drugače več kolesarim, ker pač lažje vzamem 2-letico s sabo, v nedeljo pa smo si s starejšima otrokoma privoščili dan zase. Stara sta 9 in 10 let in sta tudi tekla( z otroci, več se jima itak ne da). Mogoče drugo leto. Meni osebno je bil tek kar težak, ker nisem preveč vztrajna, ampak počasi se daleč pride. Bila sem med zadnjimi ampak pretekla pa sem!
(Mogoče bi morali malo več redarjev postaviti v tistem delu pri parku, saj je bilo ogromno sprehajalcev, ki so me takrat res motili, ko sem bila že zelo utrujena.)
In na koncu še hvala tisti tekačici, ki je zadnji kilometer pretekla z mano in me spodbujala! In hvala vam Poletovci, da se razdajate za nas!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA