področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
 Nataša
Optimistična cena :wink: na Abebooks jo dobim iz ZDA s poštnino vred za dobrih 9 €
Uporabniški avatar
 ales
O, Nataša, saj ne vem a naj te pohvalim ali grajam..Sem si ves navdušen kuj naročil tko ene deset knjig o Emiratih zdajle; tko da če bo kdo kasneje potreboval, se lahko oglasite. Tudi za informacije kako tja, tam, do vize, mali kurz arabščine, pa tko..
Uporabniški avatar
 Loni
še ena taka, sicer jaz sem si stran zaenkrat samo med bližnjice dala. Sem ravno dvignila na pošti svoj paket, mi ni treba takoj novih naročat.
 žabc
Najboljša knjiga o teku, ki prebudi in da misliti je RUNNING WITH LEGENDS. Knjiga opisuje življenja 21 največjih (do takrat) tekačev in tekačic na svetu, njihove treninge, način življenja,posebnosti,...Nekateri so imeli zares radikalne treninge. Tekačo so imeli vsi maratone okoli 2:10 (tudi 30 let nazaj), tekačice pa okoli 2:20 :laola
Knjigo se da dobiti na Fakulteti za šport. Pri enkratni izposoji celo zastonj. Je pa zgolj ena...torej bo zadnji :--(
Aja, oa Lore of running se da tudi izposodit tam...brezplačano seveda.

Lepo branje vam želim
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Da se jaz dodam en naslov. Christopher McDougall: Born To Run (http://borntorun.org/) Ne "tehnicna" knjiga, bolj motivacijska. Vsaj meni je bila. Sem jo pa poslusal med tekom.

G.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA