področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
urban praprotnik napisal/-a:Žal kar nekaj časa nisem bil na Tekaškem forumu.
Glede težav z DVD-jem pa tole.

Očitno je bilo nekaj narobe z DVD-ji.
Zato smo jih dali delati še enkrat in zdaj bodo vsi, ki so Tekaškega trenerja že kupili dobili nov DVD.

Zaradi težav z DVD-ji je tudi prodaja zastala
in od danes naprej šiba naprej.

Se opravičujem za težave.

Lep pozdrav vsem!
Urban Praprotnik

Ok, pošteno. :P
Hvala in LP
 markop
Js sm tud nabavu Tekaškega trenerja! Super zadeva! Posledično sem se tudi prijavil na tale forum :D
V boju proti športnim poškodbam bom od zdaj tekel bolj z glavo :)

Marko
Uporabniški avatar
 vizi
Knjižico in DVD Tekaški trener so mi poslali iz Ljubljane 27.11., vendar DVD ne deluje :? Knjižica je po mojem mnenju predvsem koristen pripomoček za začetnike, pa tudi za izkušenejše tekačice in tekače. Na nek način zajame bistvene sestavine teka, vendar ima brez praktičnih in prodrobnih prikazov na DVD-ju le majhno uporabno vrednost :!: Kaj več o tem, ko mi pošljejo nov DVD. Upam, da se bojo stvari uredile v kratkem. Mi mogoče kdo lahko namigne, kdaj :?:

lp
Miha
Uporabniški avatar
 žure
Včeraj sem dobil nov DVD (pohvalno), pa mi prav tako ne deluje - ga sploh ne prepozna (ni pohvalno). Na računalnih ga pa še nisem sprobal, če se kaj manj zatika, kot prvi...
Mogoče bom res moral zamenjati predvajalnik :wink:
Uporabniški avatar
 T1
Meni pa DVD dela na računalniku in tudi na DVD predvajalniku b.p.
Sem na hitro pregledal. Zadeva je v redu, edina pripomba bi bila pri poglavju o poškodbah. Pri anatomiji sem manjkal, tako da bi ob omenjanju določenih delov telesa zraven lahko bila kakšna slikca (npr. iliotibialna vez, burza, plantarna fascija, itd..).

LPT1
 saso.m.
ahoj
kupil sem knjigo tekaški trener in sem zelo zadovoljen z njo, tudi z DVDjem ni bilo nič narobe.

Lp., Sašo
 zappa
žure napisal/-a:Včeraj sem dobil nov DVD (pohvalno), pa mi prav tako ne deluje - ga sploh ne prepozna (ni pohvalno). Na računalnih ga pa še nisem sprobal, če se kaj manj zatika, kot prvi...
Mogoče bom res moral zamenjati predvajalnik :wink:

V petek sem dobil knjigo z DVD-jem, poleg Tekaškega trenerja sem naročil še tisto drugo zadevo, za fitnes (veliko večja in obsežnejša bukla). Za oba DVD-ja velja, da na Yamadinem DviX playerju delata, na računalniku pa nobeden!! Enega od DVD-jev računalnik sploh ne prepozna kot DVD! Glede na to, da se mi to ni zgodilo še pri nobenem DVD-ju, je čudno. Bom še raziskal problem.
Uporabniški avatar
 mazi
Tudi jest sem kupil knjigco tekaški trener in DVD mi na računalniku dela (DVD pleyerja posebej itak nimam). Ko bom doma prišel na vrsto si bom še sam malo prebral knjigco in pogledal filmčk... :wink:
 mojA
No, tudi mi smo prejeli knjižico. Dvd deluje, vse je ok in smo zadovoljni. Koristen pripomoček. Škoda le, ker ne govori Urban osebno, npr: "Dejmo, dejmo punce, tempo, tempo, pazi roke, dviguj kolena!" Takrat bi dala zadevo ZELO NAGLAS in upala, da bo nekoga potegnilo izza knjig, da se malo spočije od učenja.
Uporabniški avatar
 vizi
Deluje! V službi ga je sodelavec predvajal s Power DVD in ni blo problemov, zato sem si omenjeni predvajalnik naložil še doma. Prej sem poskušal z Media- in Realplayer-jem, pa ni šlo.

Mislim, da predstavlja knjižica z DVD-jem soliden pripomoček za tekaške začetke, najde pa se tudi kakšen koristen nasvet za izkušene!
Uporabniški avatar
 urban praprotnik
Me zelo veseli, da zdaj delujejejo DVD-ji.
Novi DVD-ji so bili poslani vsem, ki so imeli starega,
če pa ga kdo po kakšni novi napaki ;) slučajno ni dobil
ga prosim, da me pokliče (051-346-897)
ali kontaktira preko maila (urban@praprotnik.com)

En lep pozdrav!
Urban
Uporabniški avatar
 Tatjana
To velja tudi za tiste, ki smo kupili pri Canguri?
Uporabniški avatar
 urban praprotnik
Ja tudi na canguro smo poslali nove DVD-je.
Upam, da jih bodo hitro poslali, če jih še niso.
Drugače kontaktirajte njih direkt.

lp Urban
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a:Ravnokar sem knjižico s CD naročil po telefonu. Baje, da jo prejmem drug teden po povzetju... :shock:
Ja, tole je bilo 10. 11. 2006.
Kmalu bo mesec dni ... še dva dni :ignore:
 markop
Meni DVD fino deluje tako v računalniku kot v Sony predvajalniku.

Sicer pa se mi zdi knjiga ODLIČNA ne le zaradi strokovne vsebine, temveč tudi zaradi motivacijske vrednosti. Sedaj se veliko lažje odpravim na trening (in zaradi tega bolj pogosto), opazni so pa že tudi rezultati - pot, ki sem jo prej pretekel v 55 min sedaj pretečem v 51 min pa zdi se mi, da sem se šparal :)))

Velika hvala avtorju!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA