področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

superga napisal/-a:Tule je nekaj zanimivih modelov po res odličnih cenah; ker razprodaja traja samo še do ponedeljka se splača pogledat tole ponudbo: ...

Superga,
može eno vprašanje:
:arrow: gledam tole - tudi ugodno se mi zdi - a tega modela na uradni strani NB ne najdem? Sem slep? Al kaj?
hvala in lp!
m
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Da, res je tako... tekaški test stane 10 Eur, vendar se ta znesek odšteje ob nakupu. To torej pomeni, da je test ob nakupu copatov zastonj ;) brez nakupa pa stane 10 evrov :idea:

lp ts čopova 14
Uporabniški avatar
 NANIKA
klopotec napisal/-a:Kje najbolje svetujejo pri nakupu copat. Žena ima probleme s prsti po LM. Še sedaj ima črne nohte, jutri pa bova v Ljubljani in bi se malo posvetovala.

In kaj so vama svetovali. Tak problem imamo marsikdo na tem forumu. :lol:
 klopotec
NANIKA napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Kje najbolje svetujejo pri nakupu copat. Žena ima probleme s prsti po LM. Še sedaj ima črne nohte, jutri pa bova v Ljubljani in bi se malo posvetovala.

In kaj so vama svetovali. Tak problem imamo marsikdo na tem forumu. :lol:

Precej večjo številko copatov. In sva jo kupila.

LM je bil v težkih pogojih. Vse skupaj je bilo mokro, potem pa nogavica več ne varuje prsta.
[
Superga,
može eno vprašanje:
:arrow: gledam tole - tudi ugodno se mi zdi - a tega modela na uradni strani NB ne najdem? Sem slep? Al kaj?
hvala in lp!
m[/quote]

Lep pozdrav;
Na NB ameriški strani so v glavnem novi modeli in barve , ki ji trenutno prodajajo v USA. Model M906 je iz sezone jesen 2006. Sicer pa pri njihovih modelih pomeni večja številka več tehnologije. Modeli iz kategorije 900 so med TRAIL modeli takoj za GORE TEX modeli, ki so iz kategorije 1100.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 markor
Hvala superga, jaz sem jih kar naročil.. pa bo, kar bo.. :wink:
lp
m

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com