področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 gostincar
ali tomas šport/superge.si ponuja izbiro različnih širin (2e ali 4e) pri modelih kayano in gt21n0?
lp robert
Uporabniški avatar
 marathon95
gostincar napisal/-a:ali tomas šport/superge.si ponuja izbiro različnih širin (2e ali 4e) pri modelih kayano in gt21n0?
lp robert

Te širine ima NB (New Balance)
Uporabniški avatar
 gostincar
že že. ampak jaz imam kayano xi, ki sem jih preko luže kupil nevede v večji širini. v primerjavi s kayano xiii, ki sem jih nabavil pri nas, se mi dozdeva starejši model udobnejši in tudi mehkejši. glede udobnosti mi je razumljivo, da širša noga pozna newtonov zakon. vendarle naj bi trend novejših modelov prinašal več blaženja. pri mojih izkušnjah z modeloma xi in xiii pa je ravno narobe.? dozdeva se mi, da geometrija vsaj deloma vpliva na mehkobo.
lp robert
 superga
Lep pozdrav,

Glede širin se trenutno v EU prodaja samo NB in včasih kakšen model od Asicsa (npr. ženski 2120 je bil tudi v ozki širini A; letos se v širši izvedbi prodaja Asics FOUNDATION ampak SAMO v 2E- za močnejše pronatorje; pred nekaj sezonami se je dalo dobiti tudi Nike STRUCTURE).
Sicer pa večina znamk izdeluje modele v večih širinah, se pa to zaradi zahtev trga večinoma prodaja samo v USA.
L.P.
Superga
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Na Čopovi vas čaka velika zaloga moškega in ženskega modela Asics Kayano 13 po ugodni ceni, ki je že omenjena v naslovu .. -30% ... poleg tega pa dobite pri nakupu še nasmeh ;) saj veste, Tomas sport..kjer vas obujemo z nasmehom :):):)

LP TS Čopova 14
 gs1422
Asicsa sem jaz kupil v Maxi sport Rossini v Celju v širini 2E, je pa bil model Fundation 7. Prijazna trgovka, neko kartico mi je dala pa -20% popusta na njo tako, da sem jih dobil za nekaj več kot 70€. 8) So mi pa skoraj malo trdi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA