področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

007
Salomon ima malo manjše številke, raje probaj.
 superga
XA PRO imajo v velikosti 44 2/3 v trgovini TS BLED,
L.P.
SUPERGA
 hooger
superga napisal/-a:XA PRO imajo v velikosti 44 2/3 v trgovini TS BLED,
L.P.
SUPERGA

najlepša hvala za informacijo. Mi bo treba it samo 2km daleč :wink:
Uporabniški avatar
 daks
Prestale prvi preizkus :wink:
Fajni copati :!:
Uporabniški avatar
 pajo
daks napisal/-a:Prestale prvi preizkus :wink:
Fajni copati :!:

Sprobane včeraj v bistvu sem mislil, da bom tekel slabše z njimi kot sem. Malce so mi spodrsavale drugače pa super! Mi niti slučajno ne v kakih drugih supergah v takih pogojih.
Uporabniški avatar
 michael
Sprobane in po mojih skromnih izkušnjah so OK.
Uporabniški avatar
 obi
Superga, iskal sem copate v Ljubljani pa so mi rekli, da nimajo moje številke.
Ali je kakšna varianta, da bi probal št 46 v kakšnem ljubljanskem TS?

lp, obi
 superga
XA PRO je v černi barvi še en par v velikosti 46 na Čopovi v Lj (ker je ponudba tudi na superge.si se lahko vmes proda - za velikost se lahko prej preveri po telefonu na : 01 252 77 27; šifra arikla je : 440492)
l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
vprašanje za "supergo":

sem že predhodno omenila, da se mi vezalke na teh copatih zdijo prekratki (imam visoko nart), poleg tega so se mi zadnjič med 40 minutnim tekom 3x (tri krat!) :evil: odvezale (to je tudi edini negativen komentar glede tega copata). ali obstajajo daljše vezalke za ta model?

(vem, da si lahko vstavim katere koli vezalke - ampak potem to ni več to :mrgreen: :twisted: )
 superga
OBI; ker je bila vmes tema o XA PRO-ju sem sporočil zalogo za ta model.
Za WANAKO bo velikost 46 jutri po 12 uri v Cityparku - TOMAS SPORT 2.
Daljše vezalke vam lahko dostavim v kakšno od TS trgovin oz. če pošljete naslov na ZS tudi po pošti (katero velikost imate sedaj ?). Vezalke so originalne od WANAKE in jih imam nekaj na zalogi.
l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
superga napisal/-a:Daljše vezalke vam lahko dostavim v kakšno od TS trgovin oz. če pošljete naslov na ZS tudi po pošti (katero velikost imate sedaj ?). Vezalke so originalne od WANAKE in jih imam nekaj na zalogi.
l.p.
Superga

ooooo, super. :D

glede številke nisem čisto sigurna mislim, da je 40 - bom pa preverila še danes - grem tečt takoj po službi :twisted:

hvala v naprej!
Uporabniški avatar
 obi
superga napisal/-a:OBI; ker je bila vmes tema o XA PRO-ju sem sporočil zalogo za ta model.
Za WANAKO bo velikost 46 jutri po 12 uri v Cityparku - TOMAS SPORT 2.
Daljše vezalke vam lahko dostavim v kakšno od TS trgovin oz. če pošljete naslov na ZS tudi po pošti (katero velikost imate sedaj ?). Vezalke so originalne od WANAKE in jih imam nekaj na zalogi.
l.p.
Superga

Super. Pridem probat v City park.

hvala, obi
Uporabniški avatar
 BO-JAN
a je mogoče še kje GTX WANAKA št. 44

če je - a je to še skoz -50%

Hvala LP Bojan
 superga
Lep pozdrav,

Za vse člane kluba superge.si in tiste, ki bi se želeli včlaniti smo v teh deževnih dneh pripravili enkratno akcijo za GORE TEX model WANAKA, ki je znižan za 50% !! Ponudba velja do 30.11. 2008.
http://www.superge.si/html/svn/2283956-AA.shtml

VABLJENI v našo spletno trgovino www.superge.si

l.p.
Superga

Na zalogi je še nekaj parov velikosti 44; je pa akcija potekala DO 01 DECEMBER. Model je sedaj znižan za 20%.

L.P.
Superga[/b][/i][/u]

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA