področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

alex005
A je kdo ki ima načrt v teh dneh kupiti kaj v Hervisu za ceno nekje cca 100 Eu, jaz bi si kupil tekaške copate, če se najdemo trije bi bilo kar ugodno, lokacija MB ali MS!lp
 superga
Cene v UK so zadnje čase res več kot ugodne. Glede na to, da tečaj funta že nekaj časa pada (cca. 20% v zadnjega pol leta) in imajo nekaj nižji davek kot pri nas so cene res ugodne.
Z veseljem bi ponudili podobne cene tud pri nas, če bi bilo to možno, vendar so žal neketere njihove cene daleč pod našimi nabavnimi cenami, ki sicer veljajo za večji del EU-ja. Največje razlike nastajajo v zadnjem času predvsem na račun tečajnih razlik. Pred časom v USA zaradi nizkega tečaja dolarja, trenutno pa tudi v UK zaradi padabja funta in precej velike gospodarske krize pri njih.
Naše cene lahko primerjamo z cenami konkurence v naši okolici in žal ne v U.K.
L.P.
Superga
Uporabniški avatar
 Mitch
superga napisal/-a:Cene v UK so zadnje čase res več kot ugodne. Glede na to, da tečaj funta že nekaj časa pada (cca. 20% v zadnjega pol leta) in imajo nekaj nižji davek kot pri nas so cene res ugodne.
Z veseljem bi ponudili podobne cene tud pri nas, če bi bilo to možno, vendar so žal neketere njihove cene daleč pod našimi nabavnimi cenami, ki sicer veljajo za večji del EU-ja. Največje razlike nastajajo v zadnjem času predvsem na račun tečajnih razlik. Pred časom v USA zaradi nizkega tečaja dolarja, trenutno pa tudi v UK zaradi padabja funta in precej velike gospodarske krize pri njih.
Naše cene lahko primerjamo z cenami konkurence v naši okolici in žal ne v U.K.
L.P.
Superga

Se strinjam. Tudi jaz sem zadnja 3 leta copate kupoval pri nas (TS)in sem bil vedno zadovoljen tako s kvaliteto kot vašim odnosom, vendar pa so cene v U.K. tako ugodne, da odtehtajo vsak lokalpatriotizem.

lp

Mitch

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA