področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

davorinc7
Zanimajo me vaši predlogi glede na to, katere tekaške copate (gorim o racerkah za po stezi ali asfaltu) so najbolj primerne. Imam recimo Adidas adiZero, vendar me zanimajo še drugi modeli, ki so narejeni ter namenjeni za podobno uporabo kot prejle navedene čopate.
Uporabniški avatar
 muc
Sam uporabljam Mizuno tekaške copate in sem zaenkrat izredno zadovoljen.
Na treningih ponavadi tečem z rider-kam (asfalt&makedam)na hitrejših tekih (10-tka oz.21) pa z roninkam...sem pa ugotovil, da bo potrebno narest kakšen trening več z njimi, ker ima nizek podplat in manj blaženja in imam mal občutka "zategovanja" mišice v mečih!...kar bomo pa kar se da hitro poštimal :wink:

o drugih znamkah bo pa kdo drug kej več povedal... :D
 peropro
Jst mam Nike Lunaracer +2 ... zdej teku na maratonu v Ljubljani (21 km) in nism mel nobenih problemov .. tut danes so noge še kar ok ..

ocena: zadovoljen =)
Uporabniški avatar
 namot
Osebno mam za trening/tekme nike zoom skylon super copat, sem pa od včeraj čist navdušen nad Puma Complete Road Racer II (25€ v palmanovi enkrat pozimi).
super copat, malo nižji podplat sam to majo vsi racerji, kar pa niti ni blo tok moteče, žal kj več ne morem rečt ker letos skoraj nič ne tečem :(, so pa super tudi na mokrem asvaltu.
Uporabniški avatar
 flister
Jaz tudi tečem z istimi poleti in pozimi, po snegu in po dežju.
Drugače pa maš v Lj na PST-ju nekje od biotehniške pa do bajra ponavadi torek in četrtek možnost testiranja Nike copatov. Vsaj poleti je bilo tako (za zdaj ne vem ali še imajo).
Uporabniški avatar
 EčO
flister napisal/-a:Drugače pa maš v Lj na PST-ju nekje od biotehniške pa do bajra ponavadi torek in četrtek možnost testiranja Nike copatov. Vsaj poleti je bilo tako (za zdaj ne vem ali še imajo).

Prejšnji teden je še bilo. Včeraj pa nisem nič videl!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA