področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Nad 120 eur je zastonj poštnina, davka znotraj EU ni.

Top izbira so za moje pojme Salomon nahrbtniki, moj je XT Wings 5 Pro.
Uporabniški avatar
 maca
Jaz pa prodajam nahrbtnik, sicer mu piše, da je kolesarski, ampak jaz sem ga imela za tek točno 2 krat, enkrat z mehom in enkrat brez meha in s flaško. Nisem se dobro počutila, še sama ne vem prav dobro zakaj, malo mi je nahrbtnih velik (na mojih 155 cm :evil: ), predvsem pa me moti srkanje vode po cevki, zato sedaj raje uporabljam kar flaško in en mali nahrbtniček.
Torej, prodam, če koga zanima.
Tule je pa link do slike.

http://www.vsezasport.si/sporti-na-pros ... pro-2.html
 večno mlad
maca napisal/-a:Jaz pa prodajam nahrbtnik, sicer mu piše, da je kolesarski, ampak jaz sem ga imela za tek točno 2 krat, enkrat z mehom in enkrat brez meha in s flaško. Nisem se dobro počutila, še sama ne vem prav dobro zakaj, malo mi je nahrbtnih velik (na mojih 155 cm :evil: ), predvsem pa me moti srkanje vode po cevki, zato sedaj raje uporabljam kar flaško in en mali nahrbtniček.
Torej, prodam, če koga zanima.
Tule je pa link do slike.

http://www.vsezasport.si/sporti-na-pros ... pro-2.html

No zame je pa tale zgornja kamela zakon. Sicer sem si jih nekaj časa ogledoval, preden sem ga nabavil, ampak do sedaj sem pa že tri komade nabavil. Jaz ga imam za trekinge in že nekaj časa in tudi moja boljša polovica ga ima in je sedaj ful navdušena nad njim in njegovim prilagajanjem telesu. Res pa je, da ga takoj po prihodu domov sperem in spiham ter posušim. Sicer ima eno slabo lastnost, da je poleti pijača topla, pozimi pa hladna ampak to je pa tudi vse. Aja pa še drugi predalček ima za suho majico, pa za kakšen gel, telefonček, kompas, prvo pomoč in mogoče celo anorak se najde prostor. Skratka mogoče se ga pa celo navadiš. :wink:
Uporabniški avatar
 Sukar
Tud jest sm si nabavu ta nahrbtnik od Source sm ga v soboto stesteru iz Krme na Triglav,naliv sm 1,5l vode,mi je čist zadostoval, če se voda mal segreje me sploh ne moti,ob strani ima zadrgo not sm stlaču anorak pa kapo in rokavice,v tist predal pa mobi,pa par ploščic.Na hrbtu se zlo dobr prilega.
Uporabniški avatar
 Biz
Mene pa zanima, kaj je prednost vode v vrečki (deuter-source). Je to voda v vrečki ali voda preko cevke z ustnikom, ker če je to slednje, potem je dovolj, da se kupi cevko z ustnikom, ki se namontira na katerokoli flašo, ki jo imaš v ruzaku v notranjem žepu (torej nasproti držanju flaše v roki), če pa je skrivnost v razporejanju tekočine v vrečki in drugačnemu obnašanju dodatne teže na hrbtu (da ni klompanja vode), potem je smiselno kupiti dražji komplet. V intersportu in hervisu je eno 13, drugo pa čez 30 eur.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA