področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 bor©
Pozdravljeni,

odločam se za nakup Salomon Crossmax ali Wings 2, pa me zanima kakšne so vaše izkušnje s številkami copat. Če enako št. copat preizkusim v lokalni trgovini in ga naročim pri Wigglu, bo pasal? Vprašujem zaradi tega, ker sem zasledil kar nekaj prispevkov, da jih prodajate, ker velikost ne ustreza. Sedaj pa ne vem ali ni ustrezala, ker le-ta ni pomeril copata v kakšni trgovini ali pa niso enake velikosti. Copat je pri Wigglu cenejši za 50 EUR :shock: .

Hvala vsem za odgovore!
 Zmajcy
jaz sem kupovala wingsice na wigglu in je bilo - po dveh neuspešnih nakupih copat v slo trgovinah, kjer so mi svetovali napačen model, zato sem jih tudi sama že po nekaj dneh prodajala - vse ok. čevlje sem prej preizkusila v trgovini, številka je enaka in vse je štimalo; je pa najboljše, da "preveriš" japonsko številko čevlja oz. noge, saj se ta meri po centimetrih in tako, če ti model čevlja ustreza, nimaš kaj zgrešit. wings 2 so mi sicer super in prav v teh dneh nameravam naročit nove preko wiggla. Uspešen nakup ti želim!
Uporabniški avatar
 bor©
Zmajcy napisal/-a:Bor, kdaj boš pa naročal? tudi jaz bi jih in če se skupaj lotiva, se izogneva (morebitnim) storškom poštnine ...

Hvala za odgovore! Naročal bom v tem tednu (čakam na en priliv). Še prej pa moram preiskusiti copate v trgovini.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA