področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 ts čopova 14
v prodajalni so na voljo brezplačni izvodi DNEVNIK TEKAČA 2 in tudi še nekaj izvodov DNEVNIK TEKAČA 1 . poleg tega imamo tudi adidasovo tekaško brošuro jesen/zima 2005 !

lp Ts Čopova 14
Uporabniški avatar
 tekačica
V kateri trgovini je to???
Jaz sem prvi del dnevnik tekača dobila le s težavo, saj mi je prodajalka rekla, da je pogoj nakup športnih copat... (pa sem pozabila za katero znamko je šlo :oops: )
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
pričakujemo vas v trgovini Tomas sport 2 na Čopovi ulici 14 v središču Ljubljane!

lp
Uporabniški avatar
 kustus
ts čopova 14 napisal/-a:v prodajalni so na voljo brezplačni izvodi DNEVNIK TEKAČA 2 in tudi še nekaj izvodov DNEVNIK TEKAČA 1 . poleg tega imamo tudi adidasovo tekaško brošuro jesen/zima 2005 !

lp Ts Čopova 14

lp

ali je možno dobiti todi po emailu ali pošti ta dva dnevnika.

hvala na odgovoru.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
po emailu ni mogoče, saj sta dnevnika v obliki knjižice...za pošto se bom pozanimal...ampak pomojem se da kaj zmeniti, vendar na vaše stroške glede poštnine.

lp ts Čopova 14
Uporabniški avatar
 tekačica
kaj pa tomas sport v kranju???
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
hja, tkole je blo re;en, da bodo dobil dnevnike tekaca vsi tomas sporti 2 v naslednjih dneh...tako da kar na prezo :shock:
 mikroman
Vse iz Savinjske, Šaleške in Koroške obveščam, da je dnevnik tekača 2 na voljo v trgovini TOMAS SPORT v nakupnem centru v Velenju
lp
mikroman
 Tinca
Kaj pa dnevnik tekača 1 na območju Šaleške regije?

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA