področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 kustus
LP

HVALA

To pa je obvestilo da se splača.
Uporabniški avatar
 haupi
laufar napisal/-a:Madonca, to je pa poceni! Jest sm za mojo plačal 278 evrov! :shock:

http://www.outdoorgb.com/p/silva_478_li ... _headlamp/

Sam nisi napisal da je tvoja svetilka reflektor, one v hervisu pa ko da bi si svetu s faracajgom :lol: Nora lučka - sem jo mel čast sprobat na nočnem orientacijskem tekmovanju...sam preveč € stane...Ko bom vlek jo bom enkrat mel :wink:

Sam moreš pazit če se boš z njo potikal po gozdu ponoči, da te slučajno "zelena" straža ne dobi, ko ti lahk stisnejo kazen zaradi kršitve nočnega mira :hehe:

Čeprav za laufanje je čist OK tudi tista v Hervisu.

Lp
Uporabniški avatar
 kustus
lp

pa stane malo več sicer 1.990,00 sit. sem jo kupil no pa saj sveti kar dobro. no odvisno je seveda zakaj in kolikokrat jo potrebuješ za mene bo ta kar dobra.
 matej-jethro
Točn tko kot si napisou, Kustus! Povsem odvisno čemu in kolikokrat ter za koliko časa jo želiš imeti. Meni za hribovske namene povsem odgovarjajo Petzlove tikke! A je imel že kdo z njimi kakšne probleme, ki so bili vredni upravičene reklamacije?
Uporabniški avatar
 žure
matej-jethro napisal/-a:Točn tko kot si napisou, Kustus! Povsem odvisno čemu in kolikokrat ter za koliko časa jo želiš imeti. Meni za hribovske namene povsem odgovarjajo Petzlove tikke! A je imel že kdo z njimi kakšne probleme, ki so bili vredni upravičene reklamacije?

Njet!
Meni dela kot šus!
Uporabniški avatar
 vanja
matej-jethro napisal/-a:Točn tko kot si napisou, Kustus! Povsem odvisno čemu in kolikokrat ter za koliko časa jo želiš imeti. Meni za hribovske namene povsem odgovarjajo Petzlove tikke! A je imel že kdo z njimi kakšne probleme, ki so bili vredni upravičene reklamacije?

Ne, tudi moja Tikka Plus je odlična! :D
In tudi še nisem slišala za kakšno pritožbo čez njih.
Uporabniški avatar
 MitjaG
jaz imam tudi tikko že kar neki let in še vedno odlično deluje kljub vsem mukam, ki jih preživlja v nahrbtniku in na glavi
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

No tudi sam si nameravam nabaviti naglavno svetilko... Videl sem opis Petzlove tikke in me zanima kje in po čem se jo da nabaviti? Lahko pa je tudi kaka druga... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA