področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Sebi
Ne se hecat Tatjana! Jaz sem bila 3.3. v Sport2000 v Slov. Bistrici pa so imeli ogromno robe. Dvoje tekaške hlače so šle z mano (Nike Dryfit) medtem ko tega niti v Hervisu, niti v Intersportu niso imeli...
Uporabniški avatar
 Damijan
Tatjana, Sport2000 v Sl Bistrici... Katastrofa, ne?! Smo se pred odprtjem veselili, zdaj pa vidim, da to dejansko ni športna trgovina. Ej, jej, jej...
Uporabniški avatar
 Tatjana
Sebi napisal/-a:Ne se hecat Tatjana! Jaz sem bila 3.3. v Sport2000 v Slov. Bistrici pa so imeli ogromno robe. Dvoje tekaške hlače so šle z mano (Nike Dryfit) medtem ko tega niti v Hervisu, niti v Intersportu niso imeli...

Prejšnji teden ni blo čisto nič. Za fitnes so imeli kar nekaj oblačil, za tek pa čisto nič.
Uporabniški avatar
 Sebi
Zanimivo...
 sempja
Danes opravil nakup tekstila v TS v Cityparku, prišel domov, videl račun in videl le 10% popusta. Veliko razočaranje. Vajen sem 20ke in glede na to, da v TSjih puščamo TFjevci kar konkretne količine enga denarja.....
 superga
Pozdravljen;

Za tole napako se opravičujemo. Res ni bilo namerno;
Če se oglasite z računom pri njih bo zadeva takoj popravljena;

l.p.
superga
 sempja
I'm gonna let it slide this time. :)

Sicer pa, roko na srce, TS je edina trgovina, ki gobavlja kvalitetno tekaško opremo in za to smo ji vsi forumovci zahvalni. Da za nakup dobimo še popust pa je sploh pohvalno.
 dasom
se strinjam da je v ts trenutno v slo.najboljša,največja in KVALITETNA ponudba. :lol:
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
ŠE VEČ TEKSTILA IN OBUTVE V Tomas Sportu!

samo da veste....;)

lp,ts čopova

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA