področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

simci
Majklnajt

copate ste dobil z 20 % popustom

glede tega da nisem vedel za popust TF sem se Vam opravičil in Vas lepo prosil, če nujno ne rabite copatov, da se vrnete po copate v ponedeljek jaz se pa bom pozanimal kako je z popusti.

zato Vam povem, da pišite tisto kar je res, če že pišete
Uporabniški avatar
 areh
Evo, danes sem kupil superge in res so dali 20% popust na "lepe oči" v TS Celje. Svaka čast, Hvala!
lpA
Uporabniški avatar
 klatez
Katere? :wink:
Uporabniški avatar
 areh
Nike pegasus trial, Klatež glej zs!
lpA
Uporabniški avatar
 RoKo
Danes sem pregledal TS2 v Sežani. Izbira, da ne moreš izbrat. 2-4 tekaški modeli, niti nimajo posebej izložbe ta tekaške copate. O Brooks, Saucony ni duha ne sluha. Prijazna prodajalka (kar je res je res) pove, da imajo to samo v večjih trgovinah v LJ in MB. Imajo pa nove modele VANS, ki sem jih videl samo v katalogu. Sam da zve mulc. :lol: Ode 80 evričev. Brez popusta na TF :wink:
 luzr
RoKo, ti tudi patruljiraš po tekaških trgovinah :D .
Prodajalka se moti, Saucony nima več nobena trgovina TS...
 Matej79
simci napisal/-a:Majklnajt

copate ste dobil z 20 % popustom

glede tega da nisem vedel za popust TF sem se Vam opravičil in Vas lepo prosil, če nujno ne rabite copatov, da se vrnete po copate v ponedeljek jaz se pa bom pozanimal kako je z popusti.

zato Vam povem, da pišite tisto kar je res, če že pišete

Jaz pa zastopim Maklnajt-a...Tudi sam sem bil včeraj v TS v City-LJ in želel kupiti nove Nike Skylon...pa žal moje številke ni bilo. Nato sem ves togoten šel v restavracijo v Supernovo in glej ga zlomka, najdem tam še Intersport in jih kupim. Tko to je, ko se vpičimo, da jih bomo kupili, jih hočemo takrat še isto minuto. :) ;)

Drugače pa vsapohvala zaposlenim v TS in predvsem Nike-ovim promotorjem za izredno strokovnost in ustrežljivost (tako v TS, kot IS).

BTW v IS ponujajo -20%na vso tekaško opremo, v šotoru pa naj bi bilo -30%.
 hooger
danes sem bil kar malo razočaran. Najprej sem bi vesel, ko so v TS dobili naročene superge, potem pa takoj malo razočaran.

Na blagajni sem omenil popust za tekaški forum. Prodajalec je najprej zahteval nek obrazec, ki ga dobim na TF-ju. Sem rekel, da nič ne vem o tem. Ker nisem hotel komplicirat, sva naredila 10% popusta.

A je povsod taka politika (da vem biti pozoren pri naslednjih nakupih)?

Vseeno pa pohvala TS-ju, ki mi je zrihtal superge ;)
Uporabniški avatar
 niki
hooger napisal/-a:danes sem bil kar malo razočaran. Najprej sem bi vesel, ko so v TS dobili naročene superge, potem pa takoj malo razočaran.

Na blagajni sem omenil popust za tekaški forum. Prodajalec je najprej zahteval nek obrazec, ki ga dobim na TF-ju. Sem rekel, da nič ne vem o tem. Ker nisem hotel komplicirat, sva naredila 10% popusta.

A je povsod taka politika (da vem biti pozoren pri naslednjih nakupih)?

Vseeno pa pohvala TS-ju, ki mi je zrihtal superge ;)

Mene vprašajo samo po vzdevku na forumu.
Kot je meni znano ni nobenih obrazcev ali kartic ali karkoli podobnega.. preverijo pa itak lahko tako, da se jim logiraš na računalniku.
 luzr
Hooger, v kateri trgovini se je to zgodilo. Povej natančno lokacijo, potem bomo lahko kaj več rekli...
 hooger
luzr napisal/-a:Hooger, v kateri trgovini se je to zgodilo. Povej natančno lokacijo, potem bomo lahko kaj več rekli...

TS Bled 8)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA