področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

A...l...j...o...š...a
Jaz sem kupil pred nekaj meseci podobno uro v Hervisu - znamka X-fact pa sem kar zadovoljen z njo. Je pa zanimivo, da če pelje kakšen avto mimo se mi zdi, da popolnoma zmeša srčni merilec in frekvenca v hipu naraste na več kot 200 utripov/minuto, hehe.
Sicer sem pa tud sam razmišljal, da bi mogoče kupil to uro v Hofferju samo po kritikah sodeč sem imel tokrat serečo, da nisem. Bi pa rad imel merilec hitrosti in razdalje...Verjamem, da bo pa potrebno kar nekaj dinarčkov odšteti za to reč...si jo bom pa kupil ob prvi priložnosti :)

Lep pozdravček!!! :)
Uporabniški avatar
 Radolca
uro, katero sem kupil za 30 eurov bom danes (lepo ali grdo) odnesel nazaj v hoffer. Ne vem, ena čudna stvarca je to :?
 saška
Js pa jutri. Sem se danes pozanimala in jo lahko vrnem v kateremkoli Hoferju. Potem pa na lov za drugo uro.
Uporabniški avatar
 RoKo
Radolca napisal/-a:jaz sem šel po korakih kot je napisano v navodilih.
prišel sem do tja, kjer moraš nastaviti cycling in run. naprej se pa še "nisem prebil"
pojdi na sprehod, nadeni si trak, pojdi na opcijo run kjer lahko kontroliraš več stvari, ki jih (mislim da) spreminjaš z desnim spodnjim ali zgornjim gumbom (ne vem natančno). Meni je do tega koraka kar uspevalo.
Za naslednji korak, si bom pa moral vikend cajta uzeti :D :oops:

Odhajam na nastavitev Run.
 Jan23
dela ko šus, zaenkrat :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Nikakor ne uskladim razdalje in hitrosti. Če mi kaže razdalja točno, mi je hitrost manjša za polovico, med hojo je hitrost večja kot med tekom.
Nekaj sem pobrkal.

Sem pa cel popoldne zaradi tega vežbal intervale. :lol: Nepričakovan trening.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Pol je pa zelo koristila Hofer ura
Uporabniški avatar
 Radolca
RoKo napisal/-a:Nikakor ne uskladim razdalje in hitrosti. Če mi kaže razdalja točno, mi je hitrost manjša za polovico, med hojo je hitrost večja kot med tekom.
Nekaj sem pobrkal.

Sem pa cel popoldne zaradi tega vežbal intervale. :lol: Nepričakovan trening.

odnesi jo nazaj in se jim lepo zahvali "za usluge" :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Saj bo delala, sam da skapiram vse te nastavitve, pa števce korakov, pa dolžino korakov, pa test hoje in test teka........
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Pravkar sem v spamu od Hofra zasledil, da bodo imeli v cetrtek 28.8. spet tekaske cunje. Sam tolk da veste ce koga zanima. :)

G.
Uporabniški avatar
 niki
Kako hitro pa poidejo zaloge? Jaz upam, da ostane še do popoldneva.
Uporabniški avatar
 MihaPR
težko bo do popoldneva, nogavice mogoče še
Uporabniški avatar
 niki
A potem je treba že ob 8h pred trgovino se postavit :? Upam, da mi uspe dobiti, imam kar nekaj stvari ogledanih..
 saška
Pri nas bodo zagotovo še 14 dni, včasih počakajo še do znižanja.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA