področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Radolca
PROSPORT napisal/-a:Trenutna zaloga:
AXN 300 Blue
AXN 500 Green
F6M Black
RS 100 Black
RS 200 Black
RS 200 SD Black
RS 200 SD Red
RS 400 SD
RS 800 G3
RS 800 SD
S625 X
So v trgovini v BTCju, lahko pa naročite tudi po pošti.

Zdravo, ali je S625 X tekaška ura in koliko stane?
Uporabniški avatar
 MarP
Radolca hojla

Jaz sem testiral S625 in sem se kasneje odločil za R800SD in mi niti malo ni žal. 625-ka je precej glomazna. Ali že kaj dogaja?

Lp
Marjan :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
evo, kupil Garmin-a, da "bo mir pri hiši" :)
Uporabniški avatar
 klatez
Lahko ugibam katerega? :roll:
FR 50?
S footpodom?
Uporabniški avatar
 Radolca
klatez napisal/-a:Lahko ugibam katerega? :roll:
FR 50?
S footpodom?

Zdravo Klatež, prav tega s food podom sem si privoščil! :D
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Bom kar v tej temi odvrgel svoje vprašanje. In sicer gre za Polar RS800 ter višinomer.
Znano mi je, da lahko po prenosu podatkov vadbe na PC v Polar Personal Trainer programu pogledaš višinski profil pretečene proge ter kumulativo vzpona/spusta.
Me pa zanima, če je možen prikaz višine ali vzpona/spusta tudi med samo vadbo na displayu ure?
 ŽULJ
Lahko nastaviš prikaz trenutne višine (altitude) in/ali nabranih višinskih metrov (ascent), vendar pa ura ne omogoča grafičnega prikaza profila proge.
 jing&jang
No rad bi prihranil nekaj telefonskih klicev in časa, zato mi lahko kdo pove, kje bom dobil najceneje RS400 ali RS 400SD z najmanj rizika (prebral sem vseh 10 strani te teme, garancija ja, garancija ne...).

Opazil sem, da zna biti tudi Tomas sport skoraj na isti ceni kot Prosport oz. je Prosport še kaj spustil cene? Pri uradnem prodajacu so 260 oz 360 euro Euro? Pri prosportu bi morala biti 210 oz. 288 Euro?

No kam po njo?
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Da se ne bom čez čas :bum: , me zanimajo izkušnje tistih, ki že uporabljate Polarjev RS800sd.
Sem prekrižaril internet ter sestavil sledečo letvico top ne-hitov te tiktakarice:
-ni nujno, da na koncu treninga foot pod še vedno najdete na svoji nogi (slaba pritrditev)
-pas na uri in ostali uporabljeni materiali so ceneni ter nekvalitetne izdelave (ter zato neprimerno darilo za vaše najdražje :ignore: )
-višinomer vas, zaradi lege senzorjev, ob znojenju zapestja zabava z nenavadnimi izmerami
-rdeča tipka za start/krog se vzburi :oops: že ob najmanjšem dotiku
...
Kaj pa se je vam zgodilo ob uporabi?

Hvala.
Uporabniški avatar
 bobr
BoštjanG napisal/-a:Sem prekrižaril internet ter sestavil sledečo letvico top ne-hitov te tiktakarice:
-ni nujno, da na koncu treninga foot pod še vedno najdete na svoji nogi (slaba pritrditev)
Ne da bi vedel, meni stoji tam kjer mora.
-pas na uri in ostali uporabljeni materiali so ceneni ter nekvalitetne izdelave (ter zato neprimerno darilo za vaše najdražje :ignore: )
Pašček pri spoju na uro se pri meni maje vendar ni znakov obrabe ali slabih materialov.

-višinomer vas, zaradi lege senzorjev, ob znojenju zapestja zabava z nenavadnimi izmerami
Prvič slišim. Meni čisto v redu meri, iste trase vedno natančno.

-rdeča tipka za start/krog se vzburi :oops: že ob najmanjšem dotiku
To je res, rdeč gumb je zelo občutljiv. Problem rešiš da uro zakleneš med tem ko ne športaš.

Nekaj odgovorov imaš zgoraj. Še to, jaz Polarja nosim le ko tečem redkokdaj čez dan.
 ŽULJ
Se strinjam z odgovori, ki jih je napisal bobr, edino zaklepanje tipk je malo nerodna reč, če hočeš menjati podatke na ekranu ali pa ročno vnašati "lape" med tekom.

Z uro sem zadovoljen. Moti me slabša osvetlitev ekrančka in to, da SU ne moreš imeti prikazanega v enem pogledu v odstotkih, v drugem pa v številu utripov.

Preveri še ceno v GRC Zapolje, v Logatcu, kjer so tudi pooblaščeni prodajalci polarja. Kontakt na e-mail: fitnes.napoleon@grc-zapolje.si
 PROSPORT
ŽULJ napisal/-a:
Peloton je pooblaščeni prodajalec in ima garancijo s strani intakta.

Prosport tudi. :idea:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA