področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 IRA
vasko napisal/-a:Vsekakor imaš pravico copate vrniti in zahtevati vračilo kupnine, seveda če jih nisi uporabljal oz. poškodoval. Tu gre namreč za nakup na daljavo. Kakšen rok za vračilo je pa ne vem na pamet.

Sem našla, hvala :oops:
Uporabniški avatar
 mirko1
copati se zelo hitro potrošijo, do takrat pa so vrhunski. odlično blaženje, popolna nepropustnost na vodo, super oprijem, odlično prileganje stopalu-predvsem za pronatorje. kot pa sem omenil, meni so zdržele po 500 km. premalo. ker pa so sedaj na voljo z 50 % popustom, se bom še sam odločil za en parček :D
za ta denar vsakomur svetujem nakup-a le za uporabo izven asvalta.
lp, mirko

http://www.moj-album.com/uredi/mirko1/14182403/
Uporabniški avatar
 Ninica
Ne spoznam se prav dobro na številke in me zanima, če je evropska 41,5 enaka 411/3? Zanima me predvsem kaj pomeni ta 1/3, ponekod je tudi oznaka 2/3?
Hvala za odgovore!!

LP
Uporabniški avatar
 Bor
@superga: zanima me , kje jih lahko jutri kupim..številka 46 ali 45 2/3...
in ali so primerne za Veliki ljubljanski treking :D
hvala
 nana
semjul napisal/-a:se da ta model kupiti v TS z 20% TF popustom?

ali je primeren za supinatorja ?

Pred nakupom bi ga želel namreč pomeriti. Hvala za odgovor!

Greš v TS in pomeriš, potem pa kupiš preko spletne strani :D
Uporabniški avatar
 Loni
Nana, mislim, da jih Bor rabi že v soboto.
 nana
Loni napisal/-a:Nana, mislim, da jih Bor rabi že v soboto.

Se mi zdi, da nisem odgovarjala Boru... :D Se mi pa tudi zdi, da jih je dobro prej mal razhodit. Jaz sem šla z njimi lani po 30 km (sicer z dobrim občutkom) v Istro, pa se mi je žulj pod nohtom naredil, za finale mi je pa noht dol padel :cry:
Zdaj imam nov noht in zbiram voljo za ponovem zagon (če bo tak dež mi drugo ne bo preostalo) :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Saj je vseeno, sem očitno malo bolj slabo prebrala.
Drugače pa vso srečo z novim nohtom, mene to še ni nikoli doletelo, vsaj ne pri teku. Kar se pa novih superg tiče, jaz sem še z vsemi šla direkt tečt, sem malce preveč neučakana, da bi jih najprej uhodila. Trapasto, vem, ampak resnično. Pa nisem edina. :wink:
 superga
Lep pozdrav;

Model SUPERNOVA CONTROL 10 W imajo v velikosti 40 v Ljubljani v prodaji v trgovinah TOMAS SPORT - CITYPARK LJ. in CITYCENTER CELJE.
Glede menjave modela, ki ga kupite na spletni trgovini www.superge.si je to seveda možno v vseh trgovinah TOMAS SPORT po Sloveniji. Če nimajo velikosti ali modela se lahko zamenja za drugega ali vrne kupnina (seveda je treba imeti s seboj račun). Enako se lahko vrne model tudi po pošti (seveda ne sne biti rabljen) ipd. Vsi detajli so seveda razloženi na naši spletni trgovini.
Glede cen : Nekateri trgovci imajo kot magnet kakšen boljši model naročen le v par številkah in , da bi pritegnili kupce z ceno jo znižajo.
Lahko so cene znižane zaradi prodajnih akcij ipd. Npr. KAYANO 13 ima na naši spletni trgovini ceno nekaj čez 110 eur :
http://www.superge.si/html/svn/3164372-AA.shtml
L.P.
Superga
 gd
superga napisal/-a:Lep pozdrav;

Model SUPERNOVA CONTROL 10 W imajo v velikosti 40 v Ljubljani v prodaji v trgovinah TOMAS SPORT - CITYPARK LJ. in CITYCENTER CELJE.
Glede menjave modela, ki ga kupite na spletni trgovini www.superge.si je to seveda možno v vseh trgovinah TOMAS SPORT po Sloveniji. Če nimajo velikosti ali modela se lahko zamenja za drugega ali vrne kupnina (seveda je treba imeti s seboj račun). Enako se lahko vrne model tudi po pošti (seveda ne sne biti rabljen) ipd. Vsi detajli so seveda razloženi na naši spletni trgovini.
Glede cen : Nekateri trgovci imajo kot magnet kakšen boljši model naročen le v par številkah in , da bi pritegnili kupce z ceno jo znižajo.
Lahko so cene znižane zaradi prodajnih akcij ipd. Npr. KAYANO 13 ima na naši spletni trgovini ceno nekaj čez 110 eur :
http://www.superge.si/html/svn/3164372-AA.shtml
L.P.
Superga

Menjava ni možna v vseh trgovinah TOMAS SPORT po Sloveniji. Kar mi je znano v trgovini TS Novi Gorici ni. Superga zanima me pa, če se bo to kdaj uredilo?

lp gd
 superga
TS NOVA GORICA je franšizna trgovina in zato se sami odločajo o menjavah. Samo zamenjava za velikost verjetno ni težava, vračilo denarja pa je večji problem. V tem primeru se lahko pošlje model po pošti.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 Bor
Bor napisal/-a:@superga: zanima me , kje jih lahko jutri kupim..številka 46 ali 45 2/3...
in ali so primerne za Veliki ljubljanski treking :D
hvala

seveda sem mislil wanako....
 superga
Bro, lep pozdrav;
Nisem opazil vprašanja glede velikosti:
ZALOGA JE NASLEDNJA:
Številka: 451/3 (2296072-AA)D - Celje.......... 1 kos
M - Novo mesto.......... 2 kosa
P - Trbovlje.......... 2 kosa
L - Murska sobota.......... 1 kos
I - Velenje.......... 2 kosa
K - Kranj.......... 1 kos
F - Maribor.......... 3 kose
B - Čopova Lj.......... 3 kose
A - City park Ljubljana.......... 1 kos
Franšiza Murska.......... 1 kos
Franšiza Bled.......... 1 kos
Franšiza Ribnica.......... 1 kos
Številka: 46.0 (2296073-AA)D - Celje.......... 2 kosa
M - Novo mesto.......... 2 kosa
P - Trbovlje.......... 1 kos
L - Murska sobota.......... 2 kosa
I - Velenje.......... 2 kosa
K - Kranj.......... 1 kos
F - Maribor.......... 2 kosa
B - Čopova Lj.......... 1 kos
A - City park Ljubljana.......... 1 kos
Franšiza Ribnica.......... 1 kos
Uporabniški avatar
 Bor
hvala...bom šel kar v kranj...
samo klubske kartice od superge .si pa nimam...kaj zdej?
Uporabniški avatar
 Manika
Bor napisal/-a:hvala...bom šel kar v kranj...
samo klubske kartice od superge .si pa nimam...kaj zdej?

Boš pa še 1x izpolnil prijavnico :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA