področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Jaz imam tudi nekaj ogledanega... Za 77eur s 15% popustom vred, ki ga lahko izkoristim še jutri 28.2.2011. Saj so predvidevam vsem poslali voucher za 15% skonto...
Kako pa bi mi potem to izvedli? Kako se človek zasigura, da bo potem sokupec dejansko artikle prevzel proti plačilu, da se nebi zgodilo, da nekdo plača artikle, drugi pa jih potem ne vzame...
A ima kdo izkušnje s tem. Sploh ker smo razpršeni po Sloveniji...
Messo, saj pa lahko drugi kupec (tisti ki ne naroča) tudi takoj nakaže denar, ko prvi izvede naročilo, kakšna je cena se itak ve.
Drugače pa se kar precej poznamo med sabo in dvomim, da bi kdo koga kakorkoli nateg...
Še vedno iščem enega, da se mu pridružim, denar nakažem takoj.
Jaz sem zainteresiran, a bi bilo pametno to nekako uredit do 13h, ker do takrat upoštevajo -15% na "list price". Če falim popust, se ne bom odločil za nakup, ker lahko zadeva po redni ceni še malenkost počaka. Tomi_, navedi artikel oz več artiklov, oz mi pošlji link ali karkoli drugega na mail, lahko tudi gsm, da se slišiva. Poleg mojega naročila potrebujem še naročilo za 55€ za brezplačno poštnino.
Razmerje EUR:GBP je vse bolj ugoden (za nas), tako da se res splača kupovat v VB.

Wiggle: Nove Mizuno Wave rider + 4x isosport + brezplačna dostava =108 EUR
Intersport: 136 EUR (-20 EUR, če je copat v katalogu)=116 EUR
Če bi kdo naročeval sem takoj za, imam za približno 60 funtov stvari, oz. malenkost več ker se še nisem čisto odločil katere adidaske bi vzel :D

Bi tudi sam naročil, vendar žal nimam prave kartice da bi lahko plačal nakup (nakazila pa mislim da ne sprejmejo, oz. še čakam na odgovor o tem); tako da če bo kdo kaj naročeval naj sporoči, pa se dogovorimo.

Dobil odgovor, ne sprejmejo nakazila...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA