Moderator: jkarmen
MICUNO napisal/-a:Jaz, pa samo to ne razumem kako lahko kupujete kao neko tekaško opremo v takšnih trgovinah, pol (čez 14dni) se bo pa ta roba začela trgat po šivih pa raztegnila do tal boste pa hodil nazaj pa se pizdil na trgovce v trgovini kakšno robo prodajajo, sramota za takšne kupce in ne za prodajalce!!!
MICUNO napisal/-a:Jaz, pa samo to ne razumem kako lahko kupujete kao neko tekaško opremo v takšnih trgovinah, pol (čez 14dni) se bo pa ta roba začela trgat po šivih pa raztegnila do tal boste pa hodil nazaj pa se pizdil na trgovce v trgovini kakšno robo prodajajo, sramota za takšne kupce in ne za prodajalce!!!Meni se pa zdi, da šele ko vidiš izdelke v Hoferju (ali pa greš v Šanghaj) vidiš, kako nas nategujejo razni Giga in Tomas sporti in njihovi dobavitelji s svojimi navitimi cenami. Jaz sem si pol leta nazaj v Hoferju kupil ena pedala, da mi jih ni treba prestavljati iz specialke na gorca in rezervne kolesarske čevlje. Čevlji so bili pol cenejši od prejšnjih, ki sem jih kupil na razprodaji, pa boljši in še dobro izgledajo. Kakor sem slišal druge, ki so kupovali tekaško opremo v Hoferju še preden je prišel k nam, je tudi ta v redu. Za razliko od tebi ljubih trgovin se pa v Hoferju ni treba nič "pizditi", ker ti izdelek vzamejo nazaj, če ti ni všeč, tudi če za to ni pametnega razloga. To kaže da tudi sami zaupajo svojim izdelkom.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA