področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 manck
Jaz sem bila tam ze ob 8h, pa so me skoraj pohodili :) , dobila sem pa jakno, majcko in rokavice (na otip me po kvaliteti skrbi le majcka).
Nadj@, kje so bili pa sportni modrcki :?:
Uporabniški avatar
 MICUNO
Jaz, pa samo to ne razumem kako lahko kupujete kao neko tekaško opremo v takšnih trgovinah, pol (čez 14dni) se bo pa ta roba začela trgat po šivih pa raztegnila do tal boste pa hodil nazaj pa se pizdil na trgovce v trgovini kakšno robo prodajajo, sramota za takšne kupce in ne za prodajalce!!!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Micuno, ne pretiravaj! Jaz sem lani jeseni kupila v Avstriji take hlače, dve majici in jakno. Oboje mi je zelo dobro služilo celo zimo in mi bo tudi letošnjo.
Letos sem kupila nogavice, rokavice in še eno majico. Danes sem sprobala nogavice (maraton) in so super. Tudi možu so zelo všeč njegove nove modre nogavice ;) :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
manck napisal/-a: Nadj@, kje so bili pa sportni modrcki :?:

Čisto na koncu se pravi malo naprej od majčk samo je bilo vse pomešano.
Uporabniški avatar
 Nadj@
MICUNO napisal/-a:Jaz, pa samo to ne razumem kako lahko kupujete kao neko tekaško opremo v takšnih trgovinah, pol (čez 14dni) se bo pa ta roba začela trgat po šivih pa raztegnila do tal boste pa hodil nazaj pa se pizdil na trgovce v trgovini kakšno robo prodajajo, sramota za takšne kupce in ne za prodajalce!!!

CIAO

Mislim da ni vse zlato kar se sveti. Vidim da tukaj na TF-ju kar pohvalijo to firmo , bomo videli ali smo se ušteli. Upam da NE.
Uporabniški avatar
 bigk
Tudi jaz sem kupil kar cel komplet (hlače, majico, jakno, nogavice min rokavice) in sem vsaj na prvi vtis zelo zadovoljen z nakupom.
Uporabniški avatar
 Damijan
Drugi dan "akcije" šel pogledat v lokalni Hofer - imajo še vse. Sprobal bom rokavice in maraton nogavice, ker so.. zastonj. Tudi če ne bodo izpolnili pričakovanj, so what. Je pares, da mi niti vetrovka oz. tek. jakna, niti hlače, še najmanj pa majica nekak niso "sedli", vsaj na otip ne.

Bomo poročali čez čas...
Uporabniški avatar
 matej712
včeraj sem v Lj popoldan dobil zadjo kapo L/XL. Nekje med športnimi čevlji spodaj... Gneča pa taka, da :roll:

Glede kvalitete - lani sva z ženo v avstrijskem hoferju nabavila zimsko kolesarsko robo. Ista firma (Crane Sport). Za ta denar super kvaliteta. Jakno (kao windstoper) uporabljam še za hojo v hribe in smučarski tek. Oba sva se opremila za polovično ceno ene WS jakne znane firme.
Uporabniški avatar
 Junc
Dobil rokavice in nogavice. Sem jih ozel nogavic kar 6 parov, ker so res zastonj. Ma sem jih sprobal, isto sranje kao ene pocen run discovery, ki so se mi v 3 mesecih strgale. Cena pa 3 parov za ene dobre.
Hofer je zakon, mam že nekaj njihovih hlač, majic in jakn in so boljše kot nike (preiskušeno)
Uporabniški avatar
 Finžgar
hehe tm sm bil včeraj ob dveh in ni bilo več skoraj nč. Majc ni blo, prav tako ne štumfov, sm pa pobral še zadnjo jakno, ki je bla genau moja cifra. Skratka pograbljeno v 24h.Upam, da bo vsaj jakna za kej. :D
Uporabniški avatar
 MICUNO
Danes sem šel za hec pogledat v Hofer kakšni so prsniki za slaba 2jurja,
bilo jih je še dovolj, vendar ne sovražim tako svoje žene, da bi ji prinesel kaj takšnega.
Videl pa sem tudi en velik kup "tekaških hlač", pa sem šel kar mimo.
Uporabniški avatar
 Katrin
prsniki :lol:

No, jaz tudi tega ne bi kupila, ampak samo zato, ker jih rada probam prej.
Uporabniški avatar
 mare
MICUNO napisal/-a:Jaz, pa samo to ne razumem kako lahko kupujete kao neko tekaško opremo v takšnih trgovinah, pol (čez 14dni) se bo pa ta roba začela trgat po šivih pa raztegnila do tal boste pa hodil nazaj pa se pizdil na trgovce v trgovini kakšno robo prodajajo, sramota za takšne kupce in ne za prodajalce!!!
Meni se pa zdi, da šele ko vidiš izdelke v Hoferju (ali pa greš v Šanghaj) vidiš, kako nas nategujejo razni Giga in Tomas sporti in njihovi dobavitelji s svojimi navitimi cenami. Jaz sem si pol leta nazaj v Hoferju kupil ena pedala, da mi jih ni treba prestavljati iz specialke na gorca in rezervne kolesarske čevlje. Čevlji so bili pol cenejši od prejšnjih, ki sem jih kupil na razprodaji, pa boljši in še dobro izgledajo. Kakor sem slišal druge, ki so kupovali tekaško opremo v Hoferju še preden je prišel k nam, je tudi ta v redu. Za razliko od tebi ljubih trgovin se pa v Hoferju ni treba nič "pizditi", ker ti izdelek vzamejo nazaj, če ti ni všeč, tudi če za to ni pametnega razloga. To kaže da tudi sami zaupajo svojim izdelkom.
Uporabniški avatar
 MICUNO
Od danes v trgovinah Hofer ŠPORTNI COPATI CRANE in to ne navadni saj imajo vmesni podplat za blažitev tresljajev s stabilizatorjem in nedrsljivim podplatom, anatomsko oblikovan notranji podplat, lep design privlačne barve, NORO, DIVJE, in samo pri Hoferju, PO CENI; 2 . 3 9 9 .- NAVALITE in RAZGREBITE JIH ! ! !

P.S. Dobro bi bilo, da bi pri Hoferju uredili še kakšen dodaten popust na tekaško opremo, seveda samo za Tekaški forum!!!
Uporabniški avatar
 Hudl
Ti pa zihr pr konkurenci delas...
Hudl

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA