področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 žure
superga napisal/-a:Glede na to, da je v tem modelu rešitev stabilnosti rešena na povsem nov način in glede na rezultate testiranja bi bil primeren tako za pronatorje kot supinatorje.
Ker se podobna rešitev za povečanje stabilnosti delno pojavlja tudi pri modelu PEGASUS CLIMA je možno, da bo to prihodnost tekaških modelov in s tem rešeno uravnavanje pronacije in supinacije z enotno tehnologijo.
l.p.
superga

Uau. Kuul. To pa je novost.
Upam, da nisem siten, ampak zanima me v čem je bistvena ralika med tem in temle pegasusom? Samo letnica?
Uporabniški avatar
 žure
Si bom kar sam odgovoril :lol:
Superga napisal/-a:Pegasus iz CLIMA-FIT-a v modri barvi je iz lanske sezone. Sama membrana je enaka, razlika je v delu na obodu podplata, ki je sedaj višji in ta dodatek nudi precej boljšo stabilnos.

Če ne bereš dovolj pozorno, prideš do takih samogovorov :wink:
Uporabniški avatar
 chazhmy
Malo offtopic, ampak da ne bom odpiral nove teme:

Mi lahko kdo priskrbi seznam vseh poslovalnic Tomas Sporta 2? Ali pa vsaj za Gorenjsko.
Hvala!

LP
Uporabniški avatar
 husein
Ena od trgovin je v središču Kranja, za drugo, ki še vem je pa na Bledu. Največ izbire je pa pravgotovo v Ljubljani na Čopovi.
Uporabniški avatar
 lojzeP
chazhmy napisal/-a:Malo offtopic, ampak da ne bom odpiral nove teme:

Mi lahko kdo priskrbi seznam vseh poslovalnic Tomas Sporta 2? Ali pa vsaj za Gorenjsko.
Hvala!

LP

a s tel. št., pa natančnimi naslovi, pa kvadraturo tudi lahko dodamo. vse delamo, samo da imamo prirastek postov :twisted: ( google PRESS )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA