področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 ero
hoj, namaste.

ja, rečeš, da si TF in (mogoče) ti bo prodajalec/ka rekel/a, da poveš nickname ali pa se logiraš na forum.

enkrat (prej ali slje) pa si bomo res morali omisliti kake 'kartice ugodnosti TF' s slikco in imenom gor :)
 dasom
A ti ni jasno, da je opozarjanje prodajalca na kakršnokoli podobno zadevo tvoja ... in ne prodajalčeva dolžnost?
 dasom
A ti ni jasno, da je opozarjanje prodajalca na kakršnokoli podobno zadevo tvoja ... in ne prodajalčeva dolžnost?
Uporabniški avatar
 Athena89
Vlajko napisal/-a:Se opravičujem za "repliko", vendar se, vseeno, spusti na realna tla. :!:

Le kaj bi si mislilo na stotine kupcev, ki bi si ogledovalo in/ali kupovalo opremo v TS, če bi jih prodajalci obenem še spraševali, če so slučajno člani Tekaškega foruma ali ne. In le vsak tisoči bi, pravzaprav, vedel, o čem jih prodajalec sploh sprašuje. :roll:

A ti ni jasno, da je opozarjanje prodajalca na kakršnokoli podobno zadevo tvoja ... in ne prodajalčeva dolžnost? :!:

mene je pa prodajalec nekaj časa nazaj v TSju kar vprašal, če sem članica TFja... tako, da če "sumijo" da si član, te včasih tudi vprašajo :wink:
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
nekateri delujete kot člani tf-ja bolj prepričljivi pri kupovanju športne opreme tako da takrat posumimo en mal.....:)

:)
 Tinca
ker nisem prepričana, vprašam še enkrat.A velja popust za tevice, model voletra navy stripe m?
kupila bi jih pa v velenju oziroma Celju.
Lep dan, Tinca
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:shock:

ta teva ne spada pod tekaške copate.....

....da,člani tekaškega foruma imate popust na tekaške stvari,in teve ni med njimi....žal

lp;)

erc,ts čopova
Uporabniški avatar
 husein
ker jih nameravam kupiti, kaj pa Teva X1?
Številka 41, čeprav se mi zdi, da ne obstaja pri Tevi ali se motim?
Uporabniški avatar
 husein
ker jih nameravam kupiti, kaj pa Teva X1?
Številka 41, čeprav se mi zdi, da ne obstaja pri Tevi ali se motim?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Teva X-1 je tekaško copat, zato nanj lahko uveljavite popust. 41 številke ni, 8ca je 40.5, dolžina je pa 260mm, kar je enako nike 41 ;)
drugi Teva sandali ne spadajo pod tekaško obutev, zato nanje ni popusta ... :idea:

lp ts čopova 14
Uporabniški avatar
 Cowboy
eno vprašanje: do kdaj je odprta trgovina na čopovi ob sobotah???
 Leon
Sem iz štajerskega konca in sem bil v petek slučajno v Lj.
Šel sem tudi v Tomas šport na Čopovi.
Želel sem opravit skeniranje stopal, da bi se mi potem lahko dal nasvet o nakupu tekaške obutve.
RES PRIJAZEN PRODAJALEC MI JE OPRAVIL SKENIRANJE IN DAL OBSEŽEN NASVET!!!
Modela, ki mi ga je svetoval , niso imeli v moji številki, zato je organiziral zadevo takole, da je preveril v drugih poslovalnicah, odkril, da imajo v Mb še en par , tako, da so poklicali tja in rezervirali, sam pa sem šel drug dan kupit.

ŠE ENKRAT POHVALE !!!!!!!!!
 sempja
Vprašanja o popustih in odpiralnem času so počasi malce dolgočasno branje na temle forumu. Glede tega bi bilo potrebno kaj ukrenit po mojem skromnem mnenju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA