področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Vreme
TOMAS SPORT - TEKSTIL napisal/-a:Žal jih v MB res ni, jih pa lahko zato kupite v naši spletni trgovini www.superge.si kjerkoli in kadarkoli.

Lp,

TS2 app

Damjan dobil si stavo... tri pire; samo ni mi jasno kdo ti jih bo plačal?? :P
Uporabniški avatar
 Damijan
Pirova zmaga, ne?
To so posebne vrste stav, pri katerih je človek pač pripravljen plačat (3 pire) zato da bi se povečala ponudba...
Uporabniški avatar
 Vreme
Damijan napisal/-a:Pirova zmaga, ne?
To so posebne vrste stav, pri katerih je človek pač pripravljen plačat (3 pire) zato da bi se povečala ponudba...

Pa mogoče kdaj drugič :)
 jagoda
Kupil sem jih danes, eno uro hodil v njih in eno uro tekel, brez problemov.
Za 11 eur (cena s popustom) odličen nakup.
Uporabniški avatar
 mazi
Tudi sam sem ji kupil... Imam pa problemček - hlačke nimajo nobenega trakca, s katerim bi preprečil da ti drsijo navzdol... :wink: Kako ste rešili to...?
 boki
Problem se reši sam od sebe. Ko nekaj časa tečeš, da ti švic kaplja od riti se lepo "pripopajo" in nič več ne lezejo dol.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Ne moreš sam potegniti vrvice noter?
Jaz imam ene pajkice, ki so imele vrvico in so mi čez čas vseeno zlezle dol, pa sem si potegnila gumico zreven vrzice. Mogoče bi lahko ti naredil obratno ;)
Uporabniški avatar
 mazi
Ja to že drži, samo kaj pa če jih imaš do tokrat že pri kolenih... :lol:
 Jurman
mogoče si si pa kupil prevelike... :)
Uporabniški avatar
 Tatjana
Zdaj sem se spomnila na tekača, ki je v Radencih že na drugem rondoju kazal svojo rit :lol: Zgleda je imel tele hlačke :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Na srečo to nisem bil jaz (sem imel čistokrvne TF pajkice! :clap: )
 ton
Maži, model pajkic je pač z nizko ritjo: samo pomisli, kako trpijo punce, ki že dve LETI nosijo VSE tam nekje pod kolki.
Hjah, očitno si res kupil prevelike, meni stojijo kot ulite in razmišljam o še enih.
Zdaj imaš dve možnosti: ali napelješ štrikec ali pa povečaš maščobne zaloge do ustreznega volumna. Predlagam štrikec.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Izgleda, da se bom počasi kar navadil na njih :wink: - bom pač vzel v zakup novo modo - za treninge so čisto u redu! :clap:
 DRAŽO
a to take k jih ma erc v tomas sportu oblečene! :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Kdo pa je to erc?! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA