področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 BoštjanG
Leti, leti, leti .... še en reklamni letak! :hehe:
Torej, če kdo razmišlja o nakupu pol leta starega (pravi dojenček :lol: ) Suunta T6 skupaj z novim modelom foot poda, naj mi pomežikne. :wink: Cena ne bi bila neprijazna.
Hvala vsem za info...

Nerad delam reklamo, ampak moram povedat, da so mi v Planet Sport brezplačno zamenjal merilni pas, čeprav mi je garancija pred približno pol leta potekla. Pohvalno... :D
Uporabniški avatar
 daks
Ne vem ce spada vprasanje ravno sem. Sam nekje pa moram vprasati ;)

Lani septembra sem kupil uro Suunto X3 HR. Pulzmeter + Visinomer. Na teku v Radencih se mi je prvic zgodilo, da mi ni kazala pravega pulza.
Kaj bi lahko bilo narobe? Baterija v oddajnem pasu? Pokvarjena ura? ??

Prosim za nasvete
 luzr
Najverjetneje je potrebna menjava baterije. Najbolje če zamenjaš kar obe, čeprav nagaja verjetno samo ena. ;)
Načeloma to lahko narediš sam, če si dovolj spreten.
:wink: Če so številke na uri še dovolj jasne in ne bledo sive je problem v pasu.
:wink: Nove baterije se, načeloma, ne smeš dotikati z golimi prsti.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Moja izkušnja s Suunto X3 HR: :?

Crknila mi je kar naenkrat po zgolj enem mesecu uporabe. Stvar nesem v popravilo nazaj k prodajalcu - Hervisu. Po parih dneh mi jo vrnejo. Takoj sem videl da niso naredili nič in da se ura vsake toliko časa kar ustavi. Ponorel sem in v Hervis nesel uro nazaj in zahteval nazaj vso kupnino. Na srečo sem jo tudi dobil. Za nakup nove ure se še nisem odločil. Sigurno pa to ne bo Suunto.
Uporabniški avatar
 daks
Ze dolgo je tega . . . :mrgreen:

Moja X3 HR, mi ne kaze pulza. Z mojim pasom seveda. Z polarjevim mi ga ???
Ko sem sel v AGP v Kranju, so pogledali baterijo in jo izmirili. Baterija je OK. In tam je dejsnko pas delal z drugimi urami.
A zna kdo skalibrsrati uro in pas? Da se ponovno "zastekata"?

tnx
Uporabniški avatar
 Loni
Moram potrkat, moje "čudo" od Suunta dela bp.
 gs1422
LoniM napisal/-a:Moram potrkat, moje "čudo" od Suunta dela bp.

Problemi se začnejo pojavljati od 2000 kilometrov naprej. Vsaj pri meni je bilo tako. Menajali so mi uro in pas a kaj, ko vem, da bo čez kakšno leto zopet vse šlo v maloro. SUUNTO je za tekače tako dal letos ven serijo C, ki naj bi imela odpravljeno serijsko napako na ANT pasovih. Pa vendar, klinc jih gleda! Ko mi ta novi crkne bom presedlal na POLAR.
Uporabniški avatar
 Loni
Ne boš me vrgel iz tira, jaz sem večni optimist, če bo pač crknilo, bo crknilo. Tako kot slej ko prej crkne vse. Itak mi je brat rekel, da se bom, ko bo do tega prišlo, zadeve že naveličala in si bom omislila kaj drugega. me dobro pozna in ima prav.
 gs1422
LoniM napisal/-a:Ne boš me vrgel iz tira, jaz sem večni optimist, če bo pač crknilo, bo crknilo. Tako kot slej ko prej crkne vse. Itak mi je brat rekel, da se bom, ko bo do tega prišlo, zadeve že naveličala in si bom omislila kaj drugega. me dobro pozna in ima prav.

Niti ni bil moj namen, da te vržem iz tira. ;)
Uporabniški avatar
 Loni
Hecam se, ma do sedaj mi še nobena taka zadeva ni crknila, sem se je resnično prej naveličala. Pa končno sem foot poda skalibrirala, PC poda tudi ne bi vključila, če ne bi rekli, da se zna zgoditi, da že nov ne dela. Torej,v se s pomočjo TFjevcev.
Uporabniški avatar
 olson
Mene pa zanima kje bi lahko kupil gumico,ki se vstavlja poleg baterije na uri.
lp
 gs1422
Na Ebayu prodajajo v kompletu z baterijo.
Uporabniški avatar
 olson
gs1422 napisal/-a:Na Ebayu prodajajo v kompletu z baterijo.

Ja kje je pa spet to (oprosti sem bol slabo razgledan) :oops: :oops: :oops:
lp OLSON :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA