področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

vlado7
šel sem jih preiskusit in nekako niso najbolje pasali na mojo nogo. imate kako mizuno asics alternativo?
Uporabniški avatar
 Sebi
Superga kaj pa praviš na Salomon Trail Comp model? Oziroma kaj mi priporočaš: rabim namreč čevelj za tek po brezpotjih (včasih kakšna mokra korenina, granit, listje, blato). Ponavadi je vmes kaj urejenega makedama, včasih asfalt. Ne rabim gote-texa. Salomon mi na nogo super sede. Izbire pa ohoho...
 superga
Trail comp je o.k.
Smo pa že dobili nov model XT WINGS, ki je prav kombinacija za različne podlage (od neurejenih podlag do asfalta !!). Povsem nova sestava podplata, ki omogoča tek po vseh podlagah.
Trenutno je na zalogi samo v TS Čopova; NA INTERNETU BO V KRATKEM.
L.P.
Superga
 Tinac
Na mojem sicer preljubem XA PRO 3D je vezalka na enem delu le še tanka bela nitka; kmalu bo odšla od nas.

Prosim za nasvet, kako ob samosvojem sistemu zavezovanje in posebnih vezalkah najti njeno naslednico?

Hvala. T.
 superga
Lep pozdrav,

Vezalko bi se dalo zamenjati; konec naslednjega tedna dobimo nekaj rezervnih "vezelk" in bi se jih dalo dobiti v kakšni TS trgovini. Kje bi jih lahko prevzeli ?
l.p.
Superga
 Tinac
Super ! Res hvala za informacijo. Prevzamem lahko v Kranju, Ljubljani, sploh ni važno, važno, važn da bojo salomonke še v teku.

Prosim sporočite mi kdaj in kod.

LP. T.
 superga
Morali bi jih dobiti po 17 marcu; Mene do takrat zaradi poti ni v Sloveiji, ko se vrnem preverim in se dogovoriva glede prevzema.
l.p.
superga
 superga
Lep pozdrav;

"VEZALKA" že čaka v TS čOPOVA v LJ.
l.p.
superga
 mrZ
Prvič se javljam na forumu, pa bi vse lepo pozdravo.
Prava stvar ta forum.
Bi pa takoj rabo en nasvet. No saj zato se javljam, prej sem samo bral, kaj drugi pišejo.
Torej zaželel sem si , kot piše kolegica na hrvaškem forumu, Porscheja med terenci. To bi naj bile Salomon XA PRO 3D XCR. Pri poskušnji , pa sem imel slab občutek, da me pritiskajo v sredini stopala.
A so mogoče za visoko stopalo? Jaz nimam visokega stopala, ampak tudi ne posebej nizkega. Se morda po vaših izkušnjah copati kaj uležejo po nogi?
Kaj pa alternativa? Morda novi XT WINGS ?
:?: :?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: Sedaj nisem čisto 100% kaj je bilo mišljeno s tem srednjim delom in višino stopala. Sta dve možnosti ;) :

če je mišljeno kot nizek stopalni lok in s tem tudi prisotnost pronacije - ta copat ima pronacijsko oporo in je primeren za takega tekača, čeprav pri teku čez drm in strm, še posebej pa pri teku predvsem po prstih, opora nima vpliva na pronacijo, ampak bolj vpliva na večjo togost copata, ki jo pa ima ta model tako ali tako idelano za teren zaradi 3D šasije :)

če je pa s tem mišljena višina narta, to pomeni visoka višina stopala v gležnju - ta model je malo nižji spredaj, tako da zna biti malo nizek za tekača z visokim nartom in zna tiščati v srednjem predelu vezalk :)
se pa seveda tudi malo raztegne, če ni prevlike sile na začetku...

zgoraj napisano se tiče modela XA PRO 3D XCR

glede XT WINGS je pa tako, da je copat narejen za mešan tek, je bolje blažen od XA PRO 3D, ima pa tudi pronacijsko oporo in 3D šasijo za večjo togost. torej je primeren za tekače z nizkim do nevtralnim nožnim lokom, višina v nartu je pa po mojem občutku v copatu srednja :)

XT WINGS bi priporočil vsakemu, ki ne teče striktno teren, ampak ima pri treningu tut kako četrtino ali pa tretjino trase trdne podlage, to pomeni asfalt, makedam, še posebej ravne podlage.

upam, da bo napisano v pomoč :)

LP TS Čopova 14
Uporabniški avatar
 50cent
Oj čopova :) .
A se pri vas še da dobiti SALOMON XA PRO 3D VERZIJA BREZ GORE TEX XCR moški in ženski model :? ?

Prosim še, da mi napišete če in katere številke še imate na zalogi tako za moški kot za ženski model :wink: .

Hvala :).

Lp :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
In še moje vprašanje, opazil sem, da se pojavljajo oznake z dodatkom Ultra, kakšna je razlika, posebnost?
 superga
Model označen z ULTRA je model BREZ GORE TEX membrane.
L.P.
Superga
Uporabniški avatar
 june
Mal pozno, pa vseeno... zanima me, če se da dobit XA PRO 3D XCR tudi v kakšni drugi barvi? - predvsem ženski model.

Hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA