področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 marathon95
mazi napisal/-a:
marathon95 napisal/-a:
Loni napisal/-a:
marathon95 napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Ampak tele bele dokolenke, rdeča kiklca in majčka od TF bi bile pa prav fajn uniforma za Ljubljanca. :lol:

a kak budu muškići? :?: :wink: :idea:

Maraton95, kaj praviš na kiklce v škotskem stilu :lol:

kak pravi Škoti, bez gača? :wink:
Može tangice... :wink:

Ak ti budeš v tangama? :idea: ja idem bez njih :idea: i nadam se da ne bu zima :lol:
LoniM napisal/-a:Rdeče s TF logom :lol:

A kam da stisnem TF logo, ako sam bez njih :?: :wink:
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Jaz sem eden izmed srečnih dobitnikov CEP nogavic na Sladkih6. Moram napisat total ful maksi srečnih srečnežev, ki so dobili te nogavice.

Zadeva se res odlično obnese! Uporabljam jih skoraj za vsak tek, obvezno pa na intervalih in regeneracijo po daljših tekih - sem že spal z njimi - čista ljubezen :wink: :twisted: :lol: .

Zdaj čakam na 18. in če bo po trajnikih kaj ostalo si kuj kupim še en par :P
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Samo:-) napisal/-a:Zdaj čakam na 18. in če bo po trajnikih kaj ostalo si kuj kupim še en par :P

v katerih trgovinah se jih da dobiti ..... Kranj, Ljubljana npr ?

zaradi krčne žile me v mečih večkrat boli..... pa razmišljam, da bi ta reč mogoče pomagala..... vsaj sedaj pozimi pod pajkami..... poleti se glih ne bi kazala v dokolenkah :? Slika
Uporabniški avatar
 Loni
metkamarjetka, se boš morala kar na njih direktno obrniti, mislim na slovenske zstopnike v Tržiču, v štacunah jih nimajo. http://www.nogavice-cep.si/
Jaz jih imam od LM dalje in sem z njimi zelo zadovoljna. Vzela sem pa bele, ker črnih nikakor nisem mogla v svoji glavi povezati z belimi supergami. :lol:
 MKC
menite, da bi lahko te nogavice pripomogle kaj k temu, da me nebi več ožuljilo zadaj malo nad peto?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA