področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

superga
Če še nisi član kluba superge.si se lahko včlaniš v trgovini.
Če pa si lahko pošlješ podatke na maja@superge.si in ti bodo poslali novo kartico. Se jo pa zaradi podobnih akcij splača shraniti.
Sicer imamo že nekaj časa izdelane tudi kartice prav za člane TF-ja pa se ne moremo uskladiti z Erotom, kljub nekaj sestankom kdaj bi zadevo začeli.

l.p.
superga
Uporabniški avatar
 Bor
superga napisal/-a:Če še nisi član kluba superge.si se lahko včlaniš v trgovini.
Če pa si lahko pošlješ podatke na maja@superge.si in ti bodo poslali novo kartico. Se jo pa zaradi podobnih akcij splača shraniti.
Sicer imamo že nekaj časa izdelane tudi kartice prav za člane TF-ja pa se ne moremo uskladiti z Erotom, kljub nekaj sestankom kdaj bi zadevo začeli.

l.p.
superga

sem član , smo nimam kartice.....
ero!!!! hitr na sestank v tomas šport :wink:
 superga
Bor,

Pošlji mi podatke na ZS in jim bom sporočil v TS KRANJ, tako da dobiš 50% popusta.
l.p.
superga
 redgeek
Ali se mi samo zdi, ali ima tale stran res zelo malo nove ponudbe, večinoma staro...
Uporabniški avatar
 BO-JAN
superga daj malo povej okoli tegale, prosim, da bo odločitev lažja?
Ja tale Wanaka tudi mene zanima vprašal bi pa samo tole, jezik ima verjetno v enem kosu, sprašujem namreč zato ker imam visok nart, pa me potem vse tišči in veže, ali imate v LJ št.44

Še dodatno vprašanje ali poznate sledeč model (adidas kanadia TR) in Question morda kakšni odzivi nasveti predvsem za gorski tek ali kaj podobnega

LP Bojan
 superga
Bo-jan, lep pozdrav,

Model WANAKA ima bolj tradicionalno zavozovanje od letošnjih modelov, ki so iz enega kosa. Vezalke so sicer ob straneh prišite, vendar se jezik vseeno precej odpre, tako da sam vstop v obutev ni tako ozek kot v novejših modelih.
Kanadia TR je precej bolj zračen in po mojem mnenju primernejši za pomlad. Je tudi iz nižjega cenovnega razreda kot Wanaka in temu primerno ima samo osnovno tehnologijo. Sicer je kar nekaj modelov v včerajšnjem testu v Polet-u, ki bi bili primernejši za gorske teke od Kanadie. Npr. XA PRO 3D : http://www.superge.si/html/svn/4630083-AA.shtml ali pa SPEEDCROSS : http://www.superge.si/html/svn/2992768-AA.shtml
L.P.
Superga
Uporabniški avatar
 Bor
superga hvala...kupil!
jutri sprobam na Veltu, potem poročam... :D
 superga
Odgovor glede velikost 40 je že na prejšnji strani.
Zaloga je v TS Celje in TS CITYPARK.
Zaloga je povsod samo še 1 par !!
l.p.superga
Uporabniški avatar
 pajo
Ker nekaj namigujejo, da naj bi bilo letos ali sledečem koledarskem letu kar nekaj snega po nižinah (bomo videli) in ker ne bi rad čakal, da se sneg stopi in, da šele potem začnem z tekom sem pač nabavil te superge (eee ker se bližajo prazniki jih je kasirala še boljša polovica - blagor njej). Upam, da se bodo dobro služile namenu.
Uporabniški avatar
 Bor
copat wanaki se je obnesel zelo dobro...zelo stabilen, oprijem odličen, nepremočljiv ( bilo je veliko blata in vode).....skratka odličen nakup ....cvena je pa itak :D
hvala Igor
Uporabniški avatar
 Loni
semjul napisal/-a::D

bil v TS Trbovlje, zmanjkalo številke 47,2/3 :cry:

drugače pa dober model na oko,govorim o Trediac modelu.

Tega sem si pa jaz omislila, v četrtek sem ga v dežju ornk stestirala, po cca 30 km mislim, da so mojim podplatom všeč. Mojemu zdravju malo manj, sem morala danes spustit Sežano, smrk smrk v dobesednem pomenu besede.
Uporabniški avatar
 vindi-
Halo:)

Še jaz imam eno vprašanje: Kakšna je razlika med XA PRO 3D ULTRA GTX in XA PRO 3D XCR M F6 SALOMON?

Hvala za odgovor!

vindi
 superga
Razlika je samo v sezoni dobave; Tisti z oznako F6 so starejši in zato precej znižani;
l.p.superga

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA