področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

diler
...eni so pač zadovoljni z enim, drugi pa za drugim... je pa hofer vsekakor dobrodošla konkurenca, ki lahko pokaže napake in tudi prednosti drugih, dražjih izdelkov bolj priznanih proizvajalcev športne opreme... je pa res, lahko je tudi poceni stvar v redu... če imaš srečo :) sem pa osebno pristaš rekla da za več denarja dobiš več muzike... za manj pa le tam, kjer veš, koliko jo boš dobil :)
RoKo napisal/-a:Kaj bo šele ob 19:39 ko končam službo.

RoKo...če boš kaj hodil po Obali...v Izoli in Kopru imaš teh stvari ogromno... kajti folk je malo "čuden" in ne kupuje stvari ki so poceni in brez zveneče blagovne znamke.

Čeprav so te stvari iz Hoferja kakovostne...raje imajo nobel-znamko (Made in China).
Grem danes v nakup dodatnh tekaških cunj- jakna in majica (ko se ene sušijo ,da lahko oblečem druge); Hofer -Lj. Celovška, ura 8:03, stopim v trgovino me skoraj mine. Obupno drenjanje okrog tekaških cunj, malodane si pulijo iz rok. Po mojem videnju približno 70% kupcev po zunanjem videzu izgleda vse preje, kot kdo ki bi se ukvarjal s tekom. Kupuje se po načelu samo da je poceni in kupi, doma pa v omaro. Ponavadi tisti ki bi mu resnično te stvari prišle prav pa se obriše lepo pod nosom.
Še huje je bilo, opazujem žensko ki je pograbila cel karton ga odnesla nekaj metrov stran in tam iskala po kartonu tisto kar bi ji ustrezalo, veliko kupcev pa je kupovalo očitno tudi za "pol vasi". Pa kaj bi se razburjal, saj veste, kdor prej pride, prej melje.

PS. Med ostanki sem zase le našel softshel!
janzi napisal/-a:Grem danes v nakup dodatnh tekaških cunj- jakna in majica (ko se ene sušijo ,da lahko oblečem druge); Hofer -Lj. Celovška, ura 8:03, stopim v trgovino me skoraj mine. Obupno drenjanje okrog tekaških cunj, malodane si pulijo iz rok. Po mojem videnju približno 70% kupcev po zunanjem videzu izgleda vse preje, kot kdo ki bi se ukvarjal s tekom. Kupuje se po načelu samo da je poceni in kupi, doma pa v omaro. Ponavadi tisti ki bi mu resnično te stvari prišle prav pa se obriše lepo pod nosom.
Še huje je bilo, opazujem žensko ki je pograbila cel karton ga odnesla nekaj metrov stran in tam iskala po kartonu tisto kar bi ji ustrezalo, veliko kupcev pa je kupovalo očitno tudi za "pol vasi". Pa kaj bi se razburjal, saj veste, kdor prej pride, prej melje.

PS. Med ostanki sem zase le našel softshel!

moje mnenje: ni nujno, da so kupovali zase. Če mene vprašaš so bli to ljudje, ki morda nimajo zaposlitve, so v pokoju ali pa so preprosto doma in so šli v nakup za svoje hčere, sinove, prijatelje, znance, sosede, kakorkoli že, pač nekoga, ki to potrebuje. Ker tak, ki teče in hodi v službo dop itak ne more vzet dopusta, da bo šel po obleke. ;)
Odšla po hlače, vzela še majico z dolgimi rokavi, izklučno ker mi je bila všeč na pogled (črna, prešita z rdečimi šivi), sploh nisem nič drugega pogledala. Doma pa prijetno presenečenje - majica ima kapuco (zame super, ker kapo vzamem s seboj le, če fejst dežuje že, ko grem od doma :oops: ) in take zavihke na rokavih, ki jih obrneš okrog in - voila - dobiš iz rokavov rokavice (tudi super zame, ker še v najhujšem mrazu po 1 km zašvicam v roke in rokavice snamem ter jih moram tlačit po žepih). Cena - sitnica. Itak.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA