področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

BraneM
@ts čopova

Ali je v vaši trgovini vseeno na katerega prodajalca se kupec za nakup tekaških copat obrne, ali pa obstaja določena oseba, ki je bolj specializirana? Sam sem namreč res popoln začetnik in bi res rabil nekoga da se mi posveti in mi kvalitetno svetuje. Zanima me tudi, kdaj bi bilo najbolje, da bi se pri vas oglasil. Meni bi najbolj ustrezala kakšna sobota ali pa kdaj proti večeru. Hvala za odgovor! Lp.
Uporabniški avatar
 iverson
Tako za intermezo, ali kdo vem koliko znaša poštnina če naročiš iz te strani http://www.runningwarehouse.com. Zasledil sem da pošiljajo v Slovenijo, vendar nič ne piše o poštnini.
 začetnik
Nekaj bi vprašal, če jaz recimo si ogledam ene superge na strani superge.si, in če imajo samo še en model s številko recimo 44, a grem lahko jaz na čopovo in imate vi točno tisti zadnji model tam da ga lahko sprobam in kupim, ali imate vi to nekje drugje ta skladišče, kar pomen da če ga hočem imet moram pač naročit preko neta, samo potem ne morem biti 100% če bo cifra parava, ker ene superge so mi bolj prav 43 ene pa 44.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
BraneM napisal/-a:@ts čopova

Ali je v vaši trgovini vseeno na katerega prodajalca se kupec za nakup tekaških copat obrne, ali pa obstaja določena oseba, ki je bolj specializirana? Sam sem namreč res popoln začetnik in bi res rabil nekoga da se mi posveti in mi kvalitetno svetuje. Zanima me tudi, kdaj bi bilo najbolje, da bi se pri vas oglasil. Meni bi najbolj ustrezala kakšna sobota ali pa kdaj proti večeru. Hvala za odgovor! Lp.

tako...pri nas so vsi prodajalci ki delajo na tekaskem oddelku dovolj specializirani da vam svetujejo pri nakupu pravih tekaških copat....

enjoi..;)

erc,ts čopova
Uporabniški avatar
 zlopi
iverson napisal/-a:
Ta link mi ne dela ali pa jaz ne vem kaj vpisat notri. :oops:

Poskusi naročiti na http://www.runningwarehouse.com/descpageMRS-MR10M1.html,
(vpisati moraš količino) in v naslednjem koraku boš imel možnost "calculate shipping" (odpre se ti pogovorno okence, ki javlja nekakšno napako, tega zapreš, pod njim pa ostane tapravo z možnostjo izbire), kjer poiščeš Slovenijo in dobiš 52$ za običajno pošto ...

... potem pa plačaš še carino in so copati kar naenkrat dražji kot pri nas ...

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: za začetnika :

s copati pri nas je takole. na strani www.superge.si je v bistvu celotna zaloga modelov v vseh naših poslovalnicah po Sloveniji, ki so na voljo za prodajo prek interneta. če je na internetu številka, to še ne pomeni, da jo imamo tudi na Čopovi 14. je pa vsekakor bolje da pridete do nas, mi preverimo če ta copat imamo ter ga kupite. če pa copata ni, se izbere primerna številka ob preizkušnji kakega drugega modela istega proizvajalca, saj načeloma dolžine copatov določene številke pri istem proizvajalcu ne odstopajo veliko. če pa že pri kakem model, vas bomo na to opozorili prodajalci, saj ponavadi damo vse copate na nogo ter subjektivno ocenimo njihovo širino in primerno izbiro številke :) upam, da smo kaj pripomogli k rešitvi dileme!?

lp TS Čopova 14 8)
 BraneM
Še trening F1 pogledam do konca in pridem v trgovino. :D
 Leon
Zdravo, ker imam v soboto namen prit v Ljubljano, me zanima , kako dolgo imate v soboto odprto in če bo mogoče naredit skeniranje stopal, ker bi si že enkrat rad kupil kvaliteten copat, ki ustreza mojemu stopalu!!!

Hvala za odgovor!!!

Leon
 Leon
Hvala, še to ob kolkih pa zjutraj odprete???

Javite nujno.

Hvala-Leon
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
malo z zamudo... odpremo ob osmih zjutraj...če je še kaj v pomoč...oz. smo že odprti ... lp
Uporabniški avatar
 Athena89
ste jutri (nedelja) tudi kaj odprti? od kdaj do kdaj?

hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA