področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Loni
Saj lahko parkiraš, samo plačat je treba :lol: Ali pa prideš po šesti popoldne, ko ne pobirajo več parkirnine po ulicah naokoli.
 energija
ts čopova 14 napisal/-a:jp....

analize teka se opravljajo samo ob nakupu copat....

vsak dan ko smo odprti...

lp;)

erc,ts čopova

torej kolikor razumem, analizo teka ne opravite, če se pri vas ne kupijo copati, al kako? :?
Uporabniški avatar
 Ksenija
se opravijo, samo plačaš za storitev...
 energija
aha, no to pa je že nekaj povsem drugega hehehe
koliko pa stane, če ravno veš?
Uporabniški avatar
 Ksenija
sem ravno razmišljala če ni kako drugače sedaj po novem... včasih je bilo mislimda 10 eur, če si kupil copat, se ti je znesek odštel od nakupa... sam ne me lovit na besedo... vsaj zdi se mi da je tako ;)
Uporabniški avatar
 miciM
Bom malo pomagala: test je brezplačen (po novem), je pa seveda dobrodošlo, da potem kupiš copate, če pa res ne najdeš nič zase potem pa ....

:wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Ne vem, a je res treba delat tako famo iz enega testa. Greš tja, se sezuješ, spraviš na stezo in to je to. Pa če stane ali je zastonj. Tudi tistih 10 evrov, kolikor naj bi zadeva stala (očitno zdaj v preteklosti), je v primerjavi z denarjem, ki ga zapraviš za napačno kupljene superge malenkost.

A je kdo v TS sploh dejansko plačal ta test?
 energija
Loni napisal/-a:Ne vem, a je res treba delat tako famo iz enega testa. Greš tja, se sezuješ, spraviš na stezo in to je to. Pa če stane ali je zastonj. Tudi tistih 10 evrov, kolikor naj bi zadeva stala (očitno zdaj v preteklosti), je v primerjavi z denarjem, ki ga zapraviš za napačno kupljene superge malenkost.

A je kdo v TS sploh dejansko plačal ta test?

no, no, no, gre zgolj za firbčnost, ni treba takoj skočit u luft. seveda, je vseeno ali stane malo ali veliko, to je pač nujno, saj to je vendar jasno vsem tekačem, zanima nas pa marsikaj in če človek kulturno vpraša, pač pričakuje tudi kulturen odgovor, v čem je potem problem?!
vsem hvala za odgovor
Uporabniški avatar
 Loni
Ni letelo nate, ampak na splošno na že vse prejšnje debate. Ne skačem v luft, ker:
1. ni vzroka za skakanje
2. mi je bolezen pobrala preveč moči, da bi bila tega sploh sposobna :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Meni so v TS dva tedna nazaj rekli, da če ne kupiš copat, potem se plača 10 EUR. Če pa jih kupiš, potem pa ne stane nič.
Uporabniški avatar
 miciM
Sprememba glede plačila je nastala z 1.marcem

:wink:
 superga
Lep pozdrav,

Izvedba testa na tekaški stezi z kamero stane 10 eur. V primeru nakupa copat v naši trgovini se to odšteje od cene copat in ja tako test brezplačen. V nekaterih trgovinah so v februarju v času, ko je bila trgovina prazna kar nekaj testov naredili brezplačno in verjetno je zato prišlo do zgornjega nesporazuma.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 Vreme
Kje vse je mogoče opraviti ta test, razen Lj seveda?
 superga
Lep pozdrav;

Test teka z kamero na tekaški stezi delamo še v TOMAS SPORT - u Celje (CITYCENTER; tel. 03 491 96 00) in Novem Mestu (Bršljin center ; 07 393 17 60).
l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 Ksenija
danes opravila test v Tomas sportu v C.parku in se najlepše zahvaljujem tako prodajalki kot tudi nadaljni strokovni pomoči ;) copata nisem kupila, kar sem povedala že na začetku, plačala test pa še kaj drugega ;) in zadovoljna odšla.
Še enkrat se zahvaljujem za prijaznost, za možnost da preizkusim copat, ker pa nisem tip za demonstracije oz. za množice ;) sem skoraj pobegnila iz steze ;) pač nekateri smo sramežljivi haha
še enkrat hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA