področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 june
To vem... saj, jaz sem se ogrela za zelene, v TS pa imajo samo črne :( ..., me zanima, če jih lahko naročiš v željeni barvi?
 superga
Lep pozdrav

Če mi lahko sporočite točno velikost lahko preverim za zeleno barvo na njihovem evropskem skladišču. Dobava je cca. 10 dni.
Moških zelenih vem, da je že zmanjkalo, za ženske pa jih je pred časom še enakj bilo na zalogi.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 june
Hvala za prijaznost... moram razmislit, številko sicer vem 38 2/3, ampak v bistvu bi jih rada prej kot v 10-ih dneh... se bom prepričala v črne :), če jih spoloh še imate v tej številki?

lp
Uporabniški avatar
 flikca
Lahko še jaz prosim za en nasvet: a so ti modeli, namenjeni gorskemu teku primerni tudi kot treking čevlji? Namreč ati že nekaj časa išče primerne, ker zelo trdo hodi in je pronator, pa sem razmišljala da bi mu lahko mogoče ti ali XT wing odgovarjali, zaradi boljšega blaženja? Rabi jih pa za vse podlage.
 superga
Tudi za treking sta tako XA PRO kot XT WINGS odlična. Prav na podplatu, ki ga ima XA PRO je za naslednjo sezono že bil predstavljen polvisok treking model.
l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 flikca
Hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: XT wings bi bil primernejši glede blaženja, saj je mnogo mehkejši oz bolj blažen od xa 3d pro :)

LP TS ČOPOVA 14
 Simona T
Veliko se piše o novih Salomon XA pro 3D pa bi še sama dodala komentar.
Čeprav je večina z njimi zelo zadovoljna, sem sama nad njimi razočarana. Sem tekač in treker na dooooolge proge po neurejenih podlagah. Temu primerno sem iskala in spraševala po ustreznem oz. čimboljšem tekaškem copatu in na koncu pristala pri tem modelu. Na vlažnih in mokrih podlagah (gozdna pot, skala ali podobno) copat nima skoraj nobenega oprijema. Je pa res, da teh težav ni na suhi podlagi, ampak brez zamere, tam meni prime tudi navadni tekaški copat. Vem, da idealnega copata ni, tega niti ne pričakujem, sem pa vseeno pričakovala vsaj malo več. Mnenja sem, da bi bila lahko guma boljša za tako vrsto copata, saj teren na neurejenih podlagah še zdaleč ni idealen, pa največkrat tudi suh ne.
Je pa res, da mi sama noga v novem Salomonovem copatu zelo lepo leži.

Ker iščem naprej, imam sedaj na preiskušnji INOV copat. Kako se bo obnesel, morda kasneje.

S tem postom nisem mislila nič slabega, želela sem samo opozoriti na nevšečnost ali pomanjkljivost, ki bi morda lahko motila še koga in bo zato pri nakupu na to tudi pozoren.

Lep pozdrav,
Simona
Uporabniški avatar
 Sebi
Vprašanje za Supergo in TS: šle so mi vezalke. Kje nabaviti nove? Jih nujno rabim...
Uporabniški avatar
 Sebi
Evo, zrihtano! V Mariboru v TS jim je bilo težko poklicati in vprašati za vezalke. Edino kar je tip konstanto ponavljal je, da oni ne držijo vezalk :bum: V Ljubljani na Supergi pa so ljudje tako prijazni, da mi jih bodo poslali po pošti. Pohvale Supergi! :clap:
 superga
Lep pozdrav,

Teh "vezalk" res ni v prodaji in jih je precej težko dobiti. Trenutno je do ponedeljka tudi zaprto njihovo EU skladišče, tako da se tudi ni dalo preveriti zalogo. Na srečo sem imel še 1 kom na zalogi, tako da smo lahko rešili zadevo.
Jih bomo imeli v kratkem več na zalogi in kakšno tudi v MB.
L.P.
Superga
Uporabniški avatar
 Sebi
Superga me je tudi tokrat prijetno presenetila in poskrbela, da gre rekreacija nemoteno dalje. Vezalko sem namreč dobila v soboto dopoldan. Hvala, hvala Supergi (btw: koliko sem dolžna za komplet?)

Moram pa priznati, da je napeljava te vezalke prava umetnost! Sva se oba z Inotom mučila več kot uro, preden nama je uspelo. Ok, uspelo je Inotu, ker sem jaz čisto živce zgubila poleg...

Supergi še enkrat najlepša hvala! :cast:
Uporabniški avatar
 jan_jan
Ali kdo ve, kje dobiti SALOMON XA PRO 3D ULTRA GTX velikosti 491/3 preden si grem odrezati prste? :D Iščem jih namreč že od poletja, pa tako velikega modela naj ne bi bilo v Evropi?! :shock: Težko je, če si tekač z "big foot-om".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA