področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
evo, v soboto sem kupila tole zadevco.....le sprobati jih še moram :wink:

me je bilo kar malo strah kaj bom tule prebrala, ampak vidim, da me je prodajalec kar prav prepričal. btw: tale fant v TS na Čopovi je res pravi prodajalec!!!! sedaj sem ga "naletela" že drugič in obakrat se je RES potrudil. nisem vedela o tej - 50% ponudbi, pa je sam od sebe ponudil tako ceno - kljub temu da nisem član Superge :shock: .

no, na račun tega popusta sem si kupila še Nike-ov anorak - tudi z 20% popusta za TF. rezultat nakupa: anorak v bistvu "zastonj" :twisted: :wink: :juhuhu:
 eneja_
Mislim,da se bom tudi jaz odpravila proti Čopovi in tole preiskusila.
;)
Uporabniški avatar
 Vladek
Kako pa se kaj obnaša na asfaltu? Do mojega "brezpotja" je namreč kar nekaj asfalta?

lp
 luzr
@vladek. Če sprašuješ za Adidas Wanaka, lahko odgovorim iz prakse.
Na asfaltu je zelo trd. Kot bi imel najmanj 50% manj blaženja...
Poleg tega se profil vidno obrablja, ker je guma nekoliko mehkejša in ni prilagojena za take podlage.
Za hojo po utrjeni podlagi je uporaben, zlasti pod 10 stopinj Celzija.
Po gorskih potkah in brezpotju v zimskih razmerah se izkaže dobro. Razen na ledu ;>. Skale mu niso preveč všeč...
Velikost je rahlo drugačna od običajnih Adidasovih modelov in odstopa za približno četrt številke, kar je možno regulirati s primernimi nogavicami.
 JAG
mene ste prepričali, naročeno... Mogoče tudi kaj proti bolečinam v kolenu pomaga, moje stare adidaske majo tam okrog 1000 km, kar kolko razumem je za adidas že kr veliko

lp
 luzr
Ko boš Wanako primerjal s starimi letnimi supergami boš morda presenečen...
Seveda imajo novi copati več opore in blažijo, ampak ne pričakuj preveč.
 JAG
na ja, lani sem celo zimo tekel z letnimi, vsake tolko mel čisto premočene...vsaj v tem pogledu bodo najbrž boljše.

Si mi pa dal zdaj misliti, a se moram na kaj pripraviti, da ne bo šok prevelik?
 luzr
Eno je pomerjanje po trgovini in rahlo tekanje, drugo je resen tek v realnih okoliščinah.
Jaz sem zadovoljen i ntudi cena 75€ (30-40% ceneje) je bila sprejemljiva.
Za teke po utrjenem makadamu in asfaltu pozimi bom kupil drugačne superge. Malo mehkejše in bolj blažene.
Kadar ni pretirane mokrote so letne superge povsem uporabne.

Wanake za to ceno so zelo ugoden nakup. Pri lahkotnem tekanju ne bo težav.

Bobr je lani na blogu opisal svojo izkušnjo z modelom Trediac.
Uporabniški avatar
 Bor
luzr napisal/-a:Eno je pomerjanje po trgovini in rahlo tekanje, drugo je resen tek v realnih okoliščinah.
Jaz sem zadovoljen i ntudi cena 75€ (30-40% ceneje) je bila sprejemljiva.
Za teke po utrjenem makadamu in asfaltu pozimi bom kupil drugačne superge. Malo mehkejše in bolj blažene.
Kadar ni pretirane mokrote so letne superge povsem uporabne.

Wanake za to ceno so zelo ugoden nakup. Pri lahkotnem tekanju ne bo težav.

Bobr je lani na blogu opisal svojo izkušnjo z modelom Trediac.

meni so se v soboto odlično obnesle....premočile niso, blata in vode je bilo pa naaaaaa preteeeek. :D ....skratka sem zelo zelo zadovoljen...
pa še to: nobenega žulja ! in zaenkrat vsi nohti ok, kar je pri meni redkost... :D
Uporabniški avatar
 Mija
jaz pa "wanakic" žal nisem dobila, saj so po objavi znižanja na TF številke hitro začele zmanjkovat.

sem pa zato od prijaznega prodajalca v MB TS dobila super zamenjavo - Nike Air STRCTR Triax +11 GTX (tudi po ugodni ceni). copati že preizkušeni in pohvaljeni.
Uporabniški avatar
 Z*
V soboto kupila Wanako v TS2 na Jurčičevi v MB - kot je rekel Igor, za 50% s klubsko izkaznico (superge.si). Vse krasno. Prodajalec se je zelo potrudil pri svetovanju, tudi ko sem mu že dala vedeti, da sem se odločila. Zato bom v to trgovino še kdaj z veseljem šla. Upam, da imate kak stimulativen način nagrajevanja dobrih prodajalcev, Igor. :!: :wink:
Preizkusila copate - grabijo, da je kaj, zelo zadovoljna z nakupom! :D
Uporabniški avatar
 IRA
Mija napisal/-a:jaz pa "wanakic" žal nisem dobila, saj so po objavi znižanja na TF številke hitro začele zmanjkovat.

sem pa zato od prijaznega prodajalca v MB TS dobila super zamenjavo - Nike Air STRCTR Triax +11 GTX (tudi po ugodni ceni). copati že preizkušeni in pohvaljeni.

Jest si tut tele ogledujem :wink:
Kakšno si pa ceno zdilala? :wink:

Lp
Uporabniški avatar
 IRA
Mija napisal/-a:ugodno :lol: :lol: :lol:

Dej nažicaj še ene :twisted:
Uporabniški avatar
 Mija
mogoče pa bodo tudi tebi dali popust, kaj veš....... :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA