področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

skuli
...MISLIM DA JE TO TADNJA TAKŠNJA AKCIJA V HERVISU.....POROČAJO O BANKROTU...bolj kot to je zavidljiva organiziranost interesnih področij...
...vsem veliko uporabne vrednosti garmina...
Uporabniški avatar
 Loni
skuli napisal/-a:...MISLIM DA JE TO TADNJA TAKŠNJA AKCIJA V HERVISU.....POROČAJO O BANKROTU...bolj kot to je zavidljiva organiziranost interesnih področij...
...vsem veliko uporabne vrednosti garmina...

To so rekli že prejšnjo rundo :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Gregi napisal/-a:Hmmm, imajo tudi akcijo 3 za 2... bi bilo fino najti še dva pacienta, pa skupaj kupimo 3 Garmine za 600€...

Gregi, saj je cela tema posvečena ravno tej akciji. A nisi nič bral prejšnjih postov?
 Gregi
Loni napisal/-a: Gregi, saj je cela tema posvečena ravno tej akciji. A nisi nič bral prejšnjih postov?
Loni... mea culpa... sn kr kliknil, sem mislil, da je prva stran... OK, torej, če bo kak par kupoval zadevo v Celju, count me in... bom preverjal ZS, se lohk v CE dobimo...
 Marinka
V bistvu smo združili dve akciji :clap:. V petek še jaz prevzamem svojega garminčka od Uroša ali od Bojana, si ga dam na ročico in ugotovim, da bo treba na novo vse programirat... :bum: . In zato že zdaj odpiram novo temo A KDO ZNA TO NAREDIT ZA PIRČEK ALI DVA NAGRADE? :piti: Polarja sem še nekako naštimala, z Garminom pa bodo najbrž večje težave, pa še na blond sem pobarvana in peroksid grize grize sive celice...
 luzr
MARDUK napisal/-a:Danes sem nabavil komplet novih garminov tk, da imam enega viška. Je v črni barvi, 2 leti garancije od danes naprej. Je popolnoma nov v škatli.

Kontakt 040 606 290

Gregi napisal/-a:
Loni napisal/-a: Gregi, saj je cela tema posvečena ravno tej akciji. A nisi nič bral prejšnjih postov?
Loni... mea culpa... sn kr kliknil, sem mislil, da je prva stran... OK, torej, če bo kak par kupoval zadevo v Celju, count me in... bom preverjal ZS, se lohk v CE dobimo...

:-- Ker se Gregiju ne ljubi pogledati niti eno stran nazaj, bom zabavljaje pomagal prodati Mardukovo odvečno uro. Gregi bo namreč težko našel "dva pacienta"... :mrgreen:
 anzec
Jaz sem dons kupil tri in za druga dva se je takoj našel kupec, so bili pa tole zadnji trije Garmini 405 HR v BTCju. Oz imeli so še enega. Čeprav po mojem imajo fulll zalogo, pa je to samo nateg.

Po mojem se takoj najde kupec za 200€. Lahko da celo za več.

lp, anze
 Gregi
luzr napisal/-a:
MARDUK napisal/-a:Danes sem nabavil komplet novih garminov tk, da imam enega viška. Je v črni barvi, 2 leti garancije od danes naprej. Je popolnoma nov v škatli.

Kontakt 040 606 290

Gregi napisal/-a:

:-- Ker se Gregiju ne ljubi pogledati niti eno stran nazaj, bom zabavljaje pomagal prodati Mardukovo odvečno uro. Gregi bo namreč težko našel "dva pacienta"... :mrgreen:
Luzr... sem prebral Mardukov post, a ne vem, od kod je... če je iz okolice Žalca, jo kuj kupim, ni blema...
Uporabniški avatar
 Klemenko
Dreja napisal/-a:Jaz sem tudi interesentka za Garmin 405 HR. Sem iz okolice Kranja, ni se pa blema tudi kam pripeljat...še kdo?

lp, Dreja

Tudi mene zanima nakup Garmina. Sem pa iz Radovljice.
:wink:
 luzr
Gregi, ga boš že poklical in vprašal, če je iz Knežjega mesta. Sem skoraj prepričan, da je ima tri zvezdice na osebni...
Uporabniški avatar
 Dreja
Klemenko napisal/-a:
Dreja napisal/-a:Jaz sem tudi interesentka za Garmin 405 HR. Sem iz okolice Kranja, ni se pa blema tudi kam pripeljat...še kdo?

lp, Dreja

Tudi mene zanima nakup Garmina. Sem pa iz Radovljice.
:wink:

Potem smo trije? Klemenko, dari1 in jaz... kdo gre nabaviti? Je v Radovljici Hervis? Drugače pa grem lahko jaz jutri v Kranj...

moj tel: 040294515
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA