...MISLIM DA JE TO TADNJA TAKŠNJA AKCIJA V HERVISU.....POROČAJO O BANKROTU...bolj kot to je zavidljiva organiziranost interesnih področij...
...vsem veliko uporabne vrednosti garmina...
Moderator: jkarmen
skuli napisal/-a:...MISLIM DA JE TO TADNJA TAKŠNJA AKCIJA V HERVISU.....POROČAJO O BANKROTU...bolj kot to je zavidljiva organiziranost interesnih področij...
...vsem veliko uporabne vrednosti garmina...
Gregi napisal/-a:Hmmm, imajo tudi akcijo 3 za 2... bi bilo fino najti še dva pacienta, pa skupaj kupimo 3 Garmine za 600€...
Loni napisal/-a: Gregi, saj je cela tema posvečena ravno tej akciji. A nisi nič bral prejšnjih postov?Loni... mea culpa... sn kr kliknil, sem mislil, da je prva stran... OK, torej, če bo kak par kupoval zadevo v Celju, count me in... bom preverjal ZS, se lohk v CE dobimo...
MARDUK napisal/-a:Danes sem nabavil komplet novih garminov tk, da imam enega viška. Je v črni barvi, 2 leti garancije od danes naprej. Je popolnoma nov v škatli.
Kontakt 040 606 290
Gregi napisal/-a:Loni napisal/-a: Gregi, saj je cela tema posvečena ravno tej akciji. A nisi nič bral prejšnjih postov?Loni... mea culpa... sn kr kliknil, sem mislil, da je prva stran... OK, torej, če bo kak par kupoval zadevo v Celju, count me in... bom preverjal ZS, se lohk v CE dobimo...
luzr napisal/-a:Luzr... sem prebral Mardukov post, a ne vem, od kod je... če je iz okolice Žalca, jo kuj kupim, ni blema...MARDUK napisal/-a:Danes sem nabavil komplet novih garminov tk, da imam enega viška. Je v črni barvi, 2 leti garancije od danes naprej. Je popolnoma nov v škatli.
Kontakt 040 606 290Gregi napisal/-a:Loni napisal/-a: Gregi, saj je cela tema posvečena ravno tej akciji. A nisi nič bral prejšnjih postov?Loni... mea culpa... sn kr kliknil, sem mislil, da je prva stran... OK, torej, če bo kak par kupoval zadevo v Celju, count me in... bom preverjal ZS, se lohk v CE dobimo...
Ker se Gregiju ne ljubi pogledati niti eno stran nazaj, bom zabavljaje pomagal prodati Mardukovo odvečno uro. Gregi bo namreč težko našel "dva pacienta"...
Dreja napisal/-a:Jaz sem tudi interesentka za Garmin 405 HR. Sem iz okolice Kranja, ni se pa blema tudi kam pripeljat...še kdo?
lp, Dreja
Klemenko napisal/-a:Dreja napisal/-a:Jaz sem tudi interesentka za Garmin 405 HR. Sem iz okolice Kranja, ni se pa blema tudi kam pripeljat...še kdo?
lp, Dreja
Tudi mene zanima nakup Garmina. Sem pa iz Radovljice.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA