področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Ne nad 100E ampak nad 116€
Poštnina je €17.54. Torej se splača vedno kaj kupiti poleg.

na primer: kupuješ nirvano za 115€, skupaj s poštnino plačaš 133. Če kupiš še eno malenkost za 2€ plačaš 117€
rzidar1 napisal/-a:Zdaj nas je pa že kar nekaj.
Torej potrebujemo samo nekoga, ki ima odprt račun in bi nam bil pripravljen naročit. :roll:

Če kdo hoče ni problema redno naročujem pri wigglu samo da zberete tolko skupaj da ne bo poštnine za plačat. Lahko me kontaktirate tudi na tel. 051 744437
MančaPomaranča napisal/-a:Joooj, kaj bi še mene vzeli poleg? Cca. 52 EUR.

Zelo zelo zelo bi bila vesela :laola

Nazadnje sem prejšni teden naročeval, če bo še kdo kaj rabil poleg tebe bom itak kake 2- dni pred naročilom še javil na forum. Drugače pa saj veš poštnine se ti za tak denar ne splača plačevat.
Ja, saj ni problema. Sem mislila, da nas je več, pa sem potem ugotovila, da so že kar zastareli datumi objav. Če bo kdaj še kaj naročeval, bom vesela, če se lahko pridružim. :)
Jaz bi imel za 55 EUR, imam pa odprt račun. Robo bi lahko prinesel na Krožnik (lahko pa jo prevzamete pri meni v Ljubljani).
Nazadnje spremenil Biz, dne 21 Jun 2011, 17:44, skupaj popravljeno 1 krat.
No zdaj ste pa že trije. Če hočete kaj naročit mi pošljite artikle na mail. Napišem vam moj trr kam nakažete denar. Robo lahko dvignete v MB. Če se pa boste zmenili in naročali sami mi pa sporočite vam podarim 5 funtov vaucher, ki velja od 1.6.2011 naprej

l.p.
V bistvu imam za 49 EUR, če odštejem poštnino, tako da se mi mora pridružiti za 67 EUR robe, da bo brez poštnine. Če bo blizu, potem bom naročil kak isostar, tako da ni take panike glede cifre. Vsi morebitni kuponi so dobrodošli...

Nakup izvedem v četrtek popoldne...v vsakem primeru.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA