Moderator: jkarmen
MajkelNajt napisal/-a:Teh 20% popusta je prijetnih a hkrati smešnih! ... Kupim danes tekaške copate v Tomas Sport 2 v Murski Soboti, pred nakupom omenim ta popust za člane TF... prodajalka debelo gleda, kliče šefa. Ta pride, mu razložim tako, da mali otrok razume o čem se gre, ampak on očitno ni in niti ni hotel razumeti... Naklada mi cel kup stvari, od kartice članstva v supergah.si, do kuponov za popust v Poletu... Mu še enkrat razložim, da to ni to kaj ga jaz sprašujem, pa mi odvrne, da on že ve, ker je šef omenjene franšize... Ga napotim na TF stran, se napiči v drugi post v tej temi (kao član superga je napisal 15% popusta za superge.si in nič za TF...) in niti noče do konca pogledat. Se mi ni dalo več razlagat....
Tak da pristojini povejte vaši g. Maji (omenjeni šef mi je povedal, da bi ga ta g. Maja sigurno obvestila o tej akciji, če bi obstajala), da naj dela svoje delo, ker je smešno, da ste vsi tak glasni z tem popustom, ko ga pa hočeš, pa se moraš prepirati z "jakimi" šefi....
Raje plačam polno ceno, kot pa nek šef tam sceno dela (katero bi komot lahko jaz delal!)
marathon95 napisal/-a:Nikad nisam imel v Murskoj problema. Možda zato jer nisam videl šefa?a trgovci su bili super korektni
MajkelNajt napisal/-a:marathon95 napisal/-a:Nikad nisam imel v Murskoj problema. Možda zato jer nisam videl šefa?a trgovci su bili super korektni
Tomas Sport 2 v BTC Murska Sobota? .. Šef mi je zatrdil najmanj 2x, da za ta popust ni še nikoli slišal in da se takega popusta on niti ne gre, ker se vsak lahko prijavi na forum in potem hoče koristit popust... Cel čas je omenjal člansko izkaznico... A mamo na TF članske izkaznice? ...
niki5 napisal/-a:MajkelNajt napisal/-a: ... A mamo na TF članske izkaznice? ...
Nimamo nobenih članskih izkaznic, poveš samo svoje ime na forumu in to je to. Lahko, da tudi od tebe zahtevajo, da se logiraš.
Mi je pa res čuden odnos šefa do tebe. Meni vem, da bi bilo izredno neprijetno. Upam, da se kdo iz TS javi in pojasni situacijo, da se v bodoče izogneš takim pripetljajem.
niki5 napisal/-a:Nimamo nobenih članskih izkaznic, poveš samo svoje ime na forumu in to je to. Lahko, da tudi od tebe zahtevajo, da se logiraš.
Mi je pa res čuden odnos šefa do tebe. Meni vem, da bi bilo izredno neprijetno. Upam, da se kdo iz TS javi in pojasni situacijo, da se v bodoče izogneš takim pripetljajem.
marathon95 napisal/-a:Ja imam iskaznicu, a dobio sam je kad sam se prvi put logiral na TS, ali nikad mi nitko nije iskal da je pokažem ni Murskoj, ni Mariboru
LoniM napisal/-a:boki napisal/-a:Ali potem velja, da TS2 daje 30% popust za udeležence LM, ali ne?
20% na tekaško opremo za člane TF.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA