področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Athena89
ok, hvala :)
Uporabniški avatar
 Cipreska
Jaz sem kupila tanove Mizuno Wave Rider, ki so mi jih svetovali v TS Čopova, sem jih že ulaufala in so super. Brez pripomb. PRijazen prodajalec (mi je pomagal tako zavezati vezalke, da nimam mravljinvec med tekom). Profi&prijazni. Brez pritožb.
Upam, da je ostalo še kaj pajkic in tekaških majic na zalogi. Takoj ko pride plača, se oglasim:)
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
pajkic,majc,kap,sweatbandov,nogavic,....

mamo stvar ali dve....;)

lp..:)
Uporabniški avatar
 bobr
Za tipe se bolj slabo kaj najde v najbolj iskani velikosti L. Ne mislim low budget material, tega je itak vedno preveč na voljo...
Bo treba začet mal čez mejo gledat.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
jah....

kdor prvi pride......

:P

lp

erc,ts čopova
Uporabniški avatar
 bobr
Torej kdor prvi pride, oziroma pride zapravljat jan.-mar. potem bo lahko imel izbiro. Mi zamudniki pa ponavadi prst nekam :arrow: ane
In vsako leto je ista zgodba, kot da se trgovci ne morejo naučiti na lastnih napakah in začet VEČ naročat najbolj prodane velikosti... :?
Ali pa ne znajo prodajat dobro robo, na njej več zaslužit in raje prodajajo poceni z manjšo maržo. Ni kaj, začaran krog.
To ni kritika na TS temveč ponudbo vseh. Recimo če najdete po Ljubljani kakšne kvalitetne kratke tekaške pajkice v velikosti L dam za pijačo 8)
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
tomas sport na čopovi....

številka L.....

ta model....

Slika

-20%....

pijem pa pivo....:) :drink

lp
:clap:

erc,ts čopova..
Uporabniški avatar
 bobr
To ste jih zdaj z zaprašane škatle v skladišču potegnil :lol: ko sem bil par dni tam nazaj sem dobil zadnje adidaske.
No naslednjič ko se oglasim prinesem pivo, itak popust odtehta svoje.
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:cast:

hvala....

naj na pivu piše Erc,
če hočeš pa na hlače napišem bobr....:)

lep dan vsem...
 sempja
Danes bil v TS v City Parku... vse kar je 3/4 pajkic je neka x firma... me zanima, če bo še kaj 3/4 v doglednem času na razpolago (Nike, Adidas)?

lp sempja
 Miran.J
Pred približno mesecem dni sem na čopovi kupil superge nike air structure triax 10+ in bi tule rad samo pohvalil ts čopova 14 in se obenem zahvalil za kvalitetno in strokovno svetovanje :) V teh supergah imam se večji užitek pri teku, tako da kmalu sploh ne bom več srednje težak tekač :p

Hvala! :)
Uporabniški avatar
 Cipreska
sempja, kar se Nike in Adidas ponudbe v Lj tiče je takole.
Adidas zastopnik na trubarjevi je trenutno kar dobro založen (no, vsaj prejšnji teden je bil, sem dobila nove 3/4 pajkice in dryfit matching majčko - šminkerca,sej vem :lol: - mal dodatne motivacije ne škodi).
Na čopovi so imeli tut kar nekaj stvari za dedce, mislem, da je bil Nike, za deklice bolj švoh, sploh če nosiš L oz XL (jah, nismo vse piške miške:), v NikeStore v stari Ljubljani majo tut nekaj materiala (ampak me niso navdušili).
 w
A 20% popust v ts še velja?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA