področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

peterr
Kako je pa sicer odprta trgovina na Čopovi?

Lp
Uporabniški avatar
 IČA
Stojan,
hvala za testiranje, nasvete, čas in seveda popust :). Prvi testni km so nikice dobro prestale, jutri pa jih čaka konkreten test.

lp
Iztok
Uporabniški avatar
 Andrej111
Danes sm klical na čopovo, prijazni prodajalec pa mi je razložil, da je od danes naprej samo še 10% popusta...

L.P. ANDREJ :)

Popravek....

Danes se mogoče še dobi 20% ju3 pa sigurno ne.... Še zadnji čas za nakup... Ajde
Nazadnje spremenil Andrej111, dne 01 Apr 2008, 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ROSI64
A je to 1. aprilska šala ?
Uporabniški avatar
 Andrej111
ROSI64 napisal/-a:A je to 1. aprilska šala ?

Ne, na žalost to ni 1. aprilska šala... Ja bil moj prvi post na temu forumu ker sem se ravno začel ukvarjati s tekom in se še ne upam šaliti... :D 8)
Uporabniški avatar
 bobr
Zanimivo, še tukaj inflacija.
Ja nič bo treba čakat razprodaje in nič več tečt v najboljsuperdupermodernih supergah...
Uporabniški avatar
 ZHAK
Andrej111 napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:A je to 1. aprilska šala ?

Ne, na žalost to ni 1. aprilska šala... Ja bil moj prvi post na temu forumu ker sem se ravno začel ukvarjati s tekom in se še ne upam šaliti... :D 8)

Mogoče ni tvoja prvoaprilska šala, je pa od trgovca!
Uporabniški avatar
 NANIKA
Kako potem - a je bila to prvoaprilska šala al ne?
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
Popust -20% velja še naprej!!! Ko bo (če bo) popust spremenjen bomo obvestili tukaj na Forumu!!!

LP Čopova
Uporabniški avatar
 Mija
no, pa imamo polepšan dan :D
Uporabniški avatar
 pajo
ts čopova 14 napisal/-a:Popust -20% velja še naprej!!! Ko bo (če bo) popust spremenjen bomo obvestili tukaj na Forumu!!!

LP Čopova

To mi deli Tomass! :D
Uporabniški avatar
 shash
Nisem dober spal tole noč iz 1.4. na 2.4. :oops: :oops:

LP
Uporabniški avatar
 pajo
pajo napisal/-a:
ts čopova 14 napisal/-a:Popust -20% velja še naprej!!! Ko bo (če bo) popust spremenjen bomo obvestili tukaj na Forumu!!!

LP Čopova

Prišla informacija na ušesa, da se popust RES ukinja, da bo samo 10% imeli pa naj bi neke svoje popuste z njihovo kartico, ki si jo boš moral prej pridobiti. Če ni vse ni oziroma ne bo tako kot je zapisano... :oops:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:
pajo napisal/-a:

LP Čopova

Prišla informacija na ušesa, da se popust RES ukinja, da bo samo 10% imeli pa naj bi neke svoje popuste z njihovo kartico, ki si jo boš moral prej pridobiti. Če ni vse ni oziroma ne bo tako kot je zapisano... :oops:

to soboto na Čopovi kupila copate :D :D :D
pred nakupom prav nejeverno vprašala , če 20% popust za TF še velja, pa se mi je prodajalec samo smejal in me vprašal, če sem 1. aprila brala forum :twisted:
tako, da: zadeva še velja!
Uporabniški avatar
 pajo
Informacija je bila iz TS - City park. Pač nekdo zavaja ali kaj?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA