področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 Mija
btw, imaš ZS, ki naj ti bo vodilo......
Uporabniški avatar
 pershing
jest naročil danes ob 13.00 št 42, pa so me žal klical, da te številke nimajo več na zalogi :cry: :cry: :cry:
 superga
JAN-JAN

Salomon XA PRO 3D GTX v črni barvi velikost 13,5 UK -49 1/3 EUR smo danes končno dobili in bodo od 12h naprej čakale v trgovini TOMAS SPORT v CityParku.
Trenutno je nekaj velikih številk tega modela (eur 49 1/3) še na zalogi SALOMON EU in se jih da naročiti, če še koga zanima).
l.p.
Superga
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
včeraj sem sprobala nove copate WANAKA:

na začetku sem imela zelo čuden občutek, ker je precejšnja razlika od miuno weawe rider v katerih sem tekla do sedaj. seveda so wanaka bolj trde in manj blažijo, glede na podplat za brezpotja pa "krampajo" 100 na uro :D . malo me motijo (pre)kratke vezalke - imam zelo visoko nart, ampak kjub temu so se dobro obnesle. tudi ožulile me niso, čeprav sem se tega najbolj bala. edino kar je bilo "negativnega", so bila moje noge, ki niso navajene takega copata in so se mi kar malo zapletale :oops: :wink: in sem se morala vmes prav skoncentrirati, da sem tekla "pravilno" :oops: :lol: :lol: :lol:
 *katrin*
Tudi jaz sem predvčerajšnim dobila te copate. Malo sem hodila v njih in me tiščijo, ker imam visok in širok nart. Zanimam me ali se kaj razhodijo, ali je bolje, da jih nesem zamenjat za drug model.
Hvala!
 luzr
Poskusi jih razhoditi v stanovanju. Na nogah jih imej vsaj dve uri, raje več namesto copat. Čeprav bo vroče v njih zdrži...
Lahko odpraviš v kako telovadnico na sobno kolo ali tekoči trak.

Pazi na namestitev jezika. Model je trši od običajnih superg, zato se ti zdi čuden. V resnici je večina teh polterenskih modelov trših.
Uporabniški avatar
 pajo
Po vremenski napovedi sneg in mokrota. Drugi teden jih sprobam pa, da vidimo kako se obnesejo. Kakor jih ostali pohvalijo očitno ne bodo zgrešen nakup.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
*katrin* napisal/-a:Tudi jaz sem predvčerajšnim dobila te copate. Malo sem hodila v njih in me tiščijo, ker imam visok in širok nart. Zanimam me ali se kaj razhodijo, ali je bolje, da jih nesem zamenjat za drug model.
Hvala!

brez skrbi - tudi jaz imam zelooooooo visoko nart in sem imela čuden občutek :? , ko sem v njih hodila po stanovanju. ko pa sem se spravila tečt je ta občutek (hvala bogu) izginil. res pa si moraš pravilno naravnati jezik copatov, pa mogoče malo manj zategniti vezalke, pa bo!!! pa dober tek :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:Po vremenski napovedi sneg in mokrota. Drugi teden jih sprobam pa, da vidimo kako se obnesejo. Kakor jih ostali pohvalijo očitno ne bodo zgrešen nakup.

tudi jaz čakam, da preverim kako se bodo obnesle v mokrem oz. snegu (čeprav TAPRAVEGA snega še ne bo!!!!!). če bo dež, bo šansa da sprobam še nov anorak (uf sem (bom) važna.... :wink: ).

btw - ko smo ravno pri anoraku: kaj ponavadi oblečete pod anorak???? glede na to, da je meni fuuuuuuul rado vroče, predvidevam, da bi bila majica s kratkimi rokavi dovolj :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 pajo
Anorak - ni šans zgorim spodaj! Tekaška jakna, dres dolgi rokavi in švic majica do nekje -6 minusa čisto dovolj za mene.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:Anorak - ni šans zgorim spodaj! Tekaška jakna, dres dolgi rokavi in švic majica do nekje -6 minusa čisto dovolj za mene.

ja veš, jaz sem taka, da pri nula al pa še pod nula letam z eno bolj debelo flis majico.....to je pa tud vse. vročččččččeeeeee!!!!! zato me tale anorak mal skrbi..... sra... :cenz: . ampak zdej ga imam, pa če takoj škripnem v njem :evil:
Uporabniški avatar
 Loni
Samo švic majco in anorak čez.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Loni napisal/-a:Samo švic majco in anorak čez.

no, sej se mi je zdelo.....
Uporabniški avatar
 daks
Jaz sem jih tud zdaj narocil. Me pa zanima a so take barve kot so na siki (crne) ali so drugacne?
Uporabniški avatar
 pajo
daks napisal/-a:Jaz sem jih tud zdaj narocil. Me pa zanima a so take barve kot so na siki (crne) ali so drugacne?

Črne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA